Connect with us

Sport

CUPA ROMÂNIEI. FC Botoşani – CFR Cluj 4-3. Dan Petrescu: “ Arbitrii au influenţat rezultatul clar astăzi. La cum suntem arbitraţi, nu ştiu dacă mai câştigăm vreun meci“ VIDEO

Published

on

Dan Petrescu a fost foarte nervos pe parcursul meciului, a protestat la majoritatea deciziilor arbitrilor, a depăşit spaţiul tehnic iar la final a declarat că echipa sa merita să se califice dar nu a făcut-o din cauza grşelilor de arbitraj.
“A fost un meci dominat în totalitate de CFR. Meritam să câştigăm dar fotbalul nu e pe meritate, e pe cine câştigă. Am ratat foarte mult, puteam să facem 2-0 de mult. Singura pe care au avut-o Botoşani, au marcat. Bravo lor. Sunt prea multe greşeli flagrante împotriva noastră şi arbitrii au influenţat rezultatul clar astăzi. Patru greşeli mari de tot. Nici nu mai trebuie specialişti să te uiţi. Gol valabil, penalty clar, roşu la Culio şi Omrani scăpa singur cu portarul şi nu a fost ofsaid. Greşeli mult prea mari şi e greu să câştigi pe un teren ca Botoşani. Am avut ghinion să venim până aici în primul meci. Nu e o deplasare pe care o vroiam în Cupa României. Mergem mai departe şi trebuie să ne gândim la următorul meci în campionat. Suntem supăraţi pentru că era un obiectiv să ajungem cât mai departe în Cupa României”, a spus Dan Petrescu.

Întrebat dacă erorile de arbitraj împotriva CFR-ului se datorează presiunii puse de oficialii de la FC SB, Dan Petrescu a răspuns: „Normal. Şi-au făcut deja efectul. La Viitorul am avut penalty clar, influenţare de rezultat. Astăzi la fel. Sută la sută a avut efect. Îi lăsăm să câştige campionatul pentru că asta vor. Noi nu avem şanse oricum la câştigarea campionatului. Noi am avut doar o decizie controversată şi toţi au făcut scandal, cea cu Dinamo. În rest, toate fazele au fost clare. La cum suntem arbitraţi, nu ştiu dacă mai câştigăm vreun meci. După ce am văzut astăzi îmi e teamă de arbitraj şi în campionat“.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad