Connect with us

stiri

Apicultorul Iustin Marineac reprezintă Botoşaniul la cel mai mare târg agricol din România FOTO

Published

on

Apicultorul botoşănean Iustin Marineac este prezent în aceste zile la INDAGRA, cel mai mare târg agricol din România. A plecat împreună cu alţi trei tineri şi cu toate sortimentele de miere de albine pe care le comercializează.
Pentru Ferma Apicolă Marineac este prima prezenţă la INDAGRA dar au fost multe reacţii pozitive în prima zi a târgului. Aşa cum se aştepta, cele mai apreciate au fost borcanele cu miere în trei culori. „Mulţi au fost interesaţi de borcanul cu miere în trei culori. Au foarte multe întrebări, cum îl fac…“, ne-a spus Iustin Marineac.

Apicultorul botoşănean a plecat la INADGRA cu toate sortimentele de miere pe care le are, cu borcanele cu miere în trei culori, cu păstură, polen, api-imunostimulator plus borcanele cu miere şi fructe.

„În ultimele zile am primit invitaţii de la mai multe târguri din Europa. În perioada imediat următoare, vom pleca în Germania. Am promis unor clienţi că vom veni cu produse şi trebuie să ne ţinem de promisiune“, a mai precizat Iustin Marineac.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad