Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer a primit o ofertă de la Dinamo: „Nu am ascuns că sunt dinamovist. E posibil orice”

Published

on

cornel sfaiter1

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, s-a întâlnit de mai multe ori în ultimul timp cu patronul celor de la Dinamo şi au discutat despre o eventuală colaborare. Lui Cornel Şfaiţer i s-a propus funcţia de preşedinte al clubului Dinamo deoarece se ştie că oficialul botoşănean este suporter al „câinilor”.

„Am rămas şi eu un pic surprins. Am văzut în presă. Am amintiri extraordinare de mic copil, am suferit pentru Dinamo, am stat la multe meciuri pe o asemenea vreme în tribunele stadionului Dinamo, am călătorit împreună cu ei când se băteau în cupele europene. Am amintiri extraordinare. De când am promovat în Liga I, m-am detaşat şi am fost preocupat doar de FC Botoşani. Am reuşit lucruri extraordinare împreună cu Valeriu Iftime, cu firma Elsaco şi ceilalţi acţionari. Sunt sigur că se vor reuşi lucruri frumoase în viitor la Botoşani.

L-am felicitat pe domnul Negoiţă pentru că a redresat corabia. Sunt sigur că Dinamo va reveni, cu paşi mărunţi, cu o strategie bună. Este un brand extraordinar şi poate reveni dar trebuie multă răbdare. Oricine îşi doreşte să ajungă conducător la Dinamo. Sunt mulţi oameni cu destulă experienţă. Au fost mici discuţii, probabil vor mai fi dar eu sunt ataşat de Botoşani. Pentru oricine e o provocare, să ajungi la Dinamo. Nu am ascuns că sunt dinamovist. În faţa lui Dinamo am reuşit rezultate pozitive, suntem pe plus în cei cinci ani de Liga 1. Botoşaniul e frumos, aici m-am născut şi aici îmi doresc să obţinem rezultate pozitive. E posibil orice”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad