Connect with us

Sport

FC Botoşani – Dinamo 0-0. Două eliminări şi zero goluri FOTO&VIDEO

Published

on

fc botosani - dinamo (8)

Înainte de startul meciului s-a înregistrat primul incident. Suporterii dinamovişti au aruncat o petardă pe teren dar pompierii şi jandarmii au intervenit imediat.

Lovitura de începere a partidei a fost dată de Ilie Năstase. un cunoscut suporter al echipei Steaua.

fc botosani - dinamo (7)

 

Meciul a început cu FC Botoşani în atac. Elevii lui Costel Enache s-au instalat în terenul dinamoviştilor încă din primele minute în timp ce oaspeţii au preferat să se apere şi să joace cartea atacului. În minutul 13, Moruţan şutează de la 30 de metri dar mingea trece puţin pe lângă poartă. Meciul se încinge, ambele formaţii solicită câte un penalty dar Horaţiu Feşnic nu acordă nimic. În minutul 19, Buş şutează din marginea careului iar Penedo respinge spectaculos. Roman execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar şutează peste poartă.

Burcă execută şi el o lovitură liberă de la 30 de metri dar trimite mult peste poartă. Prima ocazie a dinamoviştilot vine în minutul 34. Salomao Ferreira execută un coner de pe dreapta, Nedelcearu reia cu capul dar mingea trece peste poartă. Fază spectaculoasă în minutul 42. Mingea circulă pe traseul Unguruşan – Moruţan – Buş, acesta din urmă centrează în careul de şase metri dar Popa nu reuşeşte să împingă mingea în poartă. Un minut mai târziu, Romera are şi el şansa golului dar şutează mult peste poartă.

La pauză, Costel Enache îl scoate pe Daniel Popa şi îl introduce pe Kuku. Jucătorul împrumut de la Dinamo a făcut o primă repriză slabă, la fel ca în turul campionatului. Şi Vasile Miriuţă a făcut o primă schimbare. A ieşit Nascimento şi a intrat Hanca.

Dinamo începe mai bine repriza secundă iar Hanca este aproape de gol în minutul 52. În minutul, Muşat este eliminat. Fundaşul stânga al FC Botoşani îl faultează pe Hanca la mijlocul terenului iar arbitrul Horaţiu Feşnic îi arată direct cartonaşul roşu.

fc bt - dinamo (2)

Meciul se încinge, Buş cade în careu dar Horaţiu Feşnic nu dictează penalty. Din tribune se aude: HOŢII, HOŢII! Botoşănenii nu mai contează în atac şi încearcă să menţină scorul de 0-0.

În minutul 72, Dinamo are o mare ocazie în urma unui contraatac. Rivaldinho şutează, Cobrea respinge până la Nemec dar acesta trimite mult peste poartă. În minutul 75, oaspeţii rămân şi ei cu un om mai puţin. Katsikas vede direct cartonaşul roşu după un fault la Kuku.

fc botosani - dinamo (4)

 

Dumitraş şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poartă. Se joacă pe contre. Buş ratează o mare ocazie după care Rivaldinho şutează din marginea careului dar Cobrea are o nouă intervenţie foarte bună. Botoşănenii prind curaj pe finalul partidei şi încearcă să marcheze golul victoriei dar partida se încheie la egalitate, scor 0-0.

Cu jumătate de oră înaintea startului partidei, în tribunele stadionului Municipal sunt câteva sute de suporteri. Observatorul de joc şi jandarmii au permis accesul suporterilor cu umbrele. Numărul spectatorilor a crescut iar cu 10 minute înaintea de începutul partidei erau peste 2500 de spectatori. Printre ei şi aproximativ 200 de dinamovişti care au ocupat sectorul peluzei rezervat oaspeţilor.

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Muşat – Tincu, Bordeianu – Roman (59 Dumitraş), Moruţan, Buş (88 Serediuc) – D. Popa (46 Kuku)

  • Rezerve: Pap, Plămadă, Kuku, Târnovan, Dumitraş, Oaidă, Serediuc

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, S. Filip – Anton, Mahlangu, Nascimento (46 Nascimento) – V. Costache (63 Rivaldo Ferreira), Nemec (73 Bokila), Diogo Ferreira

  • Rezerve: Brănescu, Mosca, Bokila, Dudea, Corbu, Hanca, Oliva

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Gero Szabo

Observatori: Ion Catoi (Bucureşti), Ioan Toma

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad