Connect with us

Administratie

Sunt şi primării care au bani de salarii, în judeţul Botoşani. Dan Oloeriu: „Am făcut ceva majorări dar ne-am încadrat în plafonul stabilit”

Published

on

dan oloeriu, primar flamanzi

Majoritatea primarilor din judeţul Botoşani se plâng că nu au bani de salarii până la sfârşitul acestui şi aşteaptă ajutor de la guvern. Au mărit salariile la nivelul maxim permis de lege, veniturile au rămas la nivelul anului antrerior sau sunt mai mici şi au apărut probleme.

În acelaşi timp, sunt şi primării care nu se confruntă cu astfel de probleme. Lefurile angajaţilor s-au mărit dar s-a ţinut cont de încasările la bugetul local. Anul acesta, fondul de salarii la Primăria Flămânzi a fost de 2,5 milioane lei, cu 500.000 lei mai mare decât în 2016.

„Suntem acoperiţi pe ceea ce înseamnă fond de salarii în 2017. Nu avem probleme din acest punct de vedere. Am făcut ceva majorări dar ne-am încadrat în plafonul stabilit la începutul anului. Noi ne-am prins un plafon un pic mai mare. Am luat ca reper ceea ce înseamnă taxe şi impozite locale. Am discutat cu colegii iar ceea ce încasăm, să fie ca fond de salarii”, a precizat Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad