Connect with us

Politica

Alianţa PSD-ALDE a rămas fără candidat la Nicşeni. DECIZIA LUATĂ DE SOCIAL DEMOCRAŢI

Published

on

iulian iliescu, candidat psd

Pe data de 5 noiembrie locuitorii comunei Nicşeni sunt aşteptaţi la urne pentru a-şi alege noul primar. Ioan Gaidur, fostul primar al acestei comunei şi-a pierdut mandatul în urma unei condamnări definitive şi irevocabile.

Iniţial, în lupta pentru scaunul de primar al comunei Nicşeni s-au înscris candidaţii Alianţei PSD+ALDE, PNL, PMP plus doi independenţi. Potrivit sondajelor, Iulian Iliescu, candidatul PSD-ALDE, era pe primul loc, urmat de Victor Claudiu Bulboacă, candidatul PNL.

Liberalii au depus o contestaţie iar instanţa a decis că Alianţa PSD+ALDE nu are dreptul de a fi reprezentată în Biroul Electoral de Circumscripţie. Imediat, Iulian Iliescu a renunţat să mai candideze din partea Alianţei PSD+ALDE, a strâns din nou semnături şi a decis să intre în competiţie ca independent dar având susţinerea social democraţilor şi ALDE. Chiar şi în aceste condiţii, Iulian Iliescu este principalul favorit la câştigarea alegerilor. Va fi o situaţie similară cu cea de la Conceşti şi Suharău, din iunie 2016 când PSD a susţinut câte un candidat independent.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad