Connect with us

Politica

Tinerii liberali din Botoşani o susţin pe fata lu’ tata la şefia TNL. A făcut studiile la Londra şi e cel mai tânăr parlamentar

Published

on

alegeri tnl botosani (11)

Mara Mareş are cele mai mari şanse să devină preşedintele Tineretului Naţional Liberal. Este susţinută de Ludovic Orban şi îl are principal sponsor pe tatăl ei, unul dintre cei mai importanţi cultivator de cartofi din Făgăraş.

Tinerii liberali botoşăneni au simţit că Mara Mareş este favorită la câştigarea alegerilor de duminică şi au decis să o susţină public. Tiberiu Nichiteanu, preşedintele TNL Botoşani, a afirmat că braşoveanca este cea mai potrivită pentru a conduce tineretul naţional liberal.

“Eu o susţin pe Mara Mareş. Consider că e cea mai bună variantă, este susţinută şi de preşedintele Ludovic Orban, a făcut studiile în Anglia”, a spus Tiberiu Nichiteanu.

23 de tineri din PNL Botoşani vor participa la alegerile care vor avea loc duminică.

Mara Mareş este fiica omului de afaceri braşovean Ioan Mareş, un important cultivator de cartofi din zona Făgăraş. Mara Mareş şi-a făcut studiile în Londra iar anul trecut a candidat din partea PNL la alegerile parlamentare, devenind cel mai tânăr deputat.

mara mares, tiberiu nichiteanu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad