Connect with us

Sport

Dan Petrescu este impresionat de Moruţan: “Va fi noul număr 10 de la echipa naţională”

Published

on

fc botosani - chiajna (10)

Olimpiu Moruţan a avut o evoluţie bună în partida disputată de FC Botoşani contra CFR-ului, încheiată la egalitate, scor 0-0. Jucătorul în vârstă de 18 ani a fost aproape de a marca de la 25 de metri după care a făcut o fază spectaculoasă, a pătruns în careu, a fost împins de Culio dar arbitrul nu a dictat penalty.

La finalul celor 90 de minute, Dan Petrescu a fost întrebat ce părere are despre Olimpiu Moruţan, jucător dorit de Gigi Becali la FCSB dar şi de alte cluburi din străinătate. “100% va fi jucătorul echipei naţionale într-o zi. Dacă va fi serios, sunt convins că va fi noul număr 10 de la echipa naţională”, a declarat Petrescu, pentru Telekom Sport.

Dacă antrenorul celor de la CFR Cluj este impresionat de Moruţan, Helmuth Duckadam consideră că fotbalistul botoşănean nu ar face faţă la FC SB.

“Moruțan a alergat mult, dar n-a avut reușite spectaculoase. Nu mi-a plăcut jocul de azi, dar e bine că cei de la Botoșani au rezistat cu acest 0-0. Revenind la Moruțan, la ora asta, nu-l văd la Steaua”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad