Connect with us

Economic

“LA STRADA” a lansat o aplicaţie de mobil. De acum poţi comanda produsele dorite de pe telefon sau tabletă GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

la strada aplicatie (0)

Restaurantul La Strada a lansat o aplicaţie prin care oferă clienţilor posibilitatea de a comanda pizza, gustări calde, ciorbe, preparate din carne, salate, paste, meniul zilei şi băuturi, de pe telefonul mobil.

Aplicaţia “La Strada” poate fi descărcată din Magazin Play iar clienţii trebuie să-şi creeze un cont. Ulterior, pot comanda oricare dintre produsele prezentate, începând de la pizza şi până la băuturi. Aplicaţia are mai multe secţiuni: Pizza Casei, Pizza, Mic dejun, Paella, Gustări calde, Ciorbe / Supe, Preparate din carne de vită, Preparate din peşte / fructe de mare, Preparate din carne de porc, Focaccia, Preparate din pui / raţă / curcan, Preparate la grătar, Garnituri, Salate, Paste, Desert, Băuturi, Meniul Zilei. În fiecare dintre aceste secţiuni, clienţii vor găsi lista de produse, ingredientele din care au fost realizate, cantitatea şi preţurile.

la strada aplicatie (1) la strada aplicatie (2) la strada aplicatie (4) la strada aplicatie (3) la strada aplicatie (5) la strada aplicatie (6) la strada aplicatie (8) la strada aplicatie (9) la strada aplicatie (10) la strada aplicatie (11) la strada aplicatie (12) la strada aplicatie (13) la strada aplicatie (14)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad