Connect with us

Sport

Jucătorii FC Botoşani îl încurajează pe Golofca: “După acel incident din primăvară a devenit mai puternic. Sper să facă acelaşi lucru şi acum”

Published

on

golofca

Cătălin Golofca a devenit în ultimele zile cel mai mediatizat jucător din campionatul românesc. Nu pentru vreo reuşită în Europa League sau în Liga I ci pentru că a intrat atenţia lui Gigi Becali care a început să-l critice pe la toate televiziunile de sport.

Jucătorii echipei FC Botoşani spun că este călit după incidentul cu Leo Grozavu iar dacă va mai primi o şansă, cu siguranţă va profita de ea.

“Îmi pare rău pentru el, e un băiat serios. Ar merita mult mai multă atenţie şi încredere, e un fotbalist bun, a demonstrat în Liga I. Dacă va mai primi şanse să joace, va demonstra că nu e aşa cum se spune. Am văzut că se discută să revină aici. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise dar cred că mai are de demonstrat acolo. Dacă ai o mentalitate slabă, te ating lucrurile astea şi îţi afectează foarte mult randamentul. Nu cred că este cazul lui Cătălin pentru că este călit”, a spus Laurenţiu Buş.

“Să fie puternic în aceste momente. Psihicul contează foarte mult. Dacă nu te ajută psihicul, degeaba îţi doreşti, ai calităţi. Era clar că o să fie în centrul atenţiei. Trebuia să fie şi el conştient că orice ieşire, orice gest, o să-l dezavantajeze. Poate a învăţat acum. El are calităţi. După acel incident din primăvară a devenit mai puternic. Sper să facă acelaşi lucru şi acum”, a precizat Andrei Burcă.

“Până în iarnă nu poate pleca”

Deşi s-a vorbit mult de revenirea lui Golofca la Botoşani, Cornel Şfaiţer susţine că până în iarnă nu există această posibilitatea. El a avut o discuţie cu Golofca şi i-a recomandat să se pregătească şi să aştepte următoarea şansă pe care o va primi de la Becali şi Dică.

cornel sfaiter“Vom vedea în iarnă. Cei de la Steaua au spus că îi mai dau o şansă. E greu în Bucureşti. De când a plecat i-am spus să aibă grijă, să fie disciplinat. I s-a dat şansă de două ori, din păcate nu a reuşit. O să mai aibă a treia şansă. El trebuie să rămână la Steaua şi să muncească. Până în iarnă nu poate pleca. Regulamentar nu poate pleca la altă echipă”, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad