Connect with us
banner ad

Sport

Jucătorii FC Botoşani îl încurajează pe Golofca: “După acel incident din primăvară a devenit mai puternic. Sper să facă acelaşi lucru şi acum”

Published

on

golofca

Cătălin Golofca a devenit în ultimele zile cel mai mediatizat jucător din campionatul românesc. Nu pentru vreo reuşită în Europa League sau în Liga I ci pentru că a intrat atenţia lui Gigi Becali care a început să-l critice pe la toate televiziunile de sport.

Jucătorii echipei FC Botoşani spun că este călit după incidentul cu Leo Grozavu iar dacă va mai primi o şansă, cu siguranţă va profita de ea.

“Îmi pare rău pentru el, e un băiat serios. Ar merita mult mai multă atenţie şi încredere, e un fotbalist bun, a demonstrat în Liga I. Dacă va mai primi şanse să joace, va demonstra că nu e aşa cum se spune. Am văzut că se discută să revină aici. Noi îl aşteptăm cu braţele deschise dar cred că mai are de demonstrat acolo. Dacă ai o mentalitate slabă, te ating lucrurile astea şi îţi afectează foarte mult randamentul. Nu cred că este cazul lui Cătălin pentru că este călit”, a spus Laurenţiu Buş.

“Să fie puternic în aceste momente. Psihicul contează foarte mult. Dacă nu te ajută psihicul, degeaba îţi doreşti, ai calităţi. Era clar că o să fie în centrul atenţiei. Trebuia să fie şi el conştient că orice ieşire, orice gest, o să-l dezavantajeze. Poate a învăţat acum. El are calităţi. După acel incident din primăvară a devenit mai puternic. Sper să facă acelaşi lucru şi acum”, a precizat Andrei Burcă.

“Până în iarnă nu poate pleca”

Deşi s-a vorbit mult de revenirea lui Golofca la Botoşani, Cornel Şfaiţer susţine că până în iarnă nu există această posibilitatea. El a avut o discuţie cu Golofca şi i-a recomandat să se pregătească şi să aştepte următoarea şansă pe care o va primi de la Becali şi Dică.

cornel sfaiter“Vom vedea în iarnă. Cei de la Steaua au spus că îi mai dau o şansă. E greu în Bucureşti. De când a plecat i-am spus să aibă grijă, să fie disciplinat. I s-a dat şansă de două ori, din păcate nu a reuşit. O să mai aibă a treia şansă. El trebuie să rămână la Steaua şi să muncească. Până în iarnă nu poate pleca. Regulamentar nu poate pleca la altă echipă”, a precizat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )