Connect with us

stiri

CFR Cluj – FC Botoşani. Mari probleme de lot pentru Costel Enache

Published

on

fc botosani - viitorul (12)

Costel Enache are numai puţin de şapte absenţi pentru meciul cu CFR Cluj, programat duminică seara, de la ora 20.30, în Gruia. Elek, Târnovan şi Lorand Fulop sunt în continuare indispobili iar  între timp alţi trei jucători s-au accidentat. În plus, fundaşul George Miron este suspendat şi nu poate juca la Cluj.

Întreruperea campionatului nu a fost una benefică pentru FC Botoşani. Niciunul dintre cei trei jucători accidentaţi nu a fost recuperaţi. Ba mai mult, au apărut noi probleme de lot.

“Avem probleme. Miron este suspendat. În aceste două săptămâni s-au mai adunat problemele medicale. Am avut ceva ghinion în jocurile cu echipa de U19 a clubului nostru şi cu cei de la Suceava. L-am pierdut pe Andrei Dumitraş după o accidentare hazlie dar dureroasă pentru noi. A depăşit unul din adversari, i s-a agăţat mâna de tricou, şi-a fracturat un dege şi a fost operat la Bucureşti. Îşi va pune o atelă specială cu care poate participa la antrenamente. L-am mai pierdut pe Esteban în meciul de la Suceava, are o săptămână de pauză după o entorsă. Chitoşcă are şi el ceva probleme la genunchi”, a spus Costel Enache.

Singura veste bună este că mijlocaşul Stelian Cucu a intrat în programul normal de pregătire după două luni de pauză dar Costel Enache nu intenţionează să îl titularizeze.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad