Connect with us

Administratie

Bază sportivă nouă în oraşul Săveni GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

baza sportiva saveni (9)

În aproximativ două săptămâni va fi inaugurată noua bază sportivă din oraşul Săveni. Este vorba de un teren un teren de minifotbal, handbal şi tenis, o tribună acoperită cu o capacitate de aproximativ 170 de locuri şi o instalaţie de iluminat.

Baza sportivă este aproape finalizată şi mai rămân de montat porţile şi de făcut mici retuşuri, urmând ca anul viitor să fie construite vestiarele. Relu Târzioru, primarul oraşului Săveni, vrea să organizeze un eveniment la inaugurarea acestei baze sportive luând în calcul un meci demonstrativ de handbal şi unul de tenis.

Investiţiile în baze sportive vor continua şi anul următor la Săveni. În momentul de faţă se lucrează la proiectarea unui nou stadion şi a unei săli de sport. Sala de sport va fi realizată de către Compania Naţională de Investiţii iar noul stadion se va face cu fonduri din bugetul local. Stadionul va avea o capacitate de aproximativ 800 de locuri, vor fi două tribune acoperite şi foarte probabil suprafaţa de joc va fi una sintetică.

După finalizarea celor două investiţii, primarul Relu Târzioru vrea să înfiinţeze o echipă de handbal şi una de fotbal.

„Vreau să avem la Săveni o echipă de handbal în divizia A şi una de fotbal în Liga a III-a. Ne vom baza în special pe copii din Săveni şi din zonă pe care îi vom creşte. Sponsori vom avea. Important este să finalizăm cele două obiective”, ne-a spus Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni.

baza sportiva saveni (1) baza sportiva saveni (2) baza sportiva saveni (3) baza sportiva saveni (5) baza sportiva saveni (4) baza sportiva saveni (6) baza sportiva saveni (7) baza sportiva saveni (8) baza sportiva saveni (10)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad