Connect with us

stiri

Trei copii din Botoşani au reprezentat România la Campionatul European de Taekwondo

Published

on

taekwondo1

În acest weekend, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a făcut parte din lotul național al Federației Române de Taekwondo WT, care s-a deplasat la Campionatul European de Cadeți în Budapesta, Ungaria.

La acest eveniment s-au aliniat la start 400 de sportivi din 42 de națiuni, acest număr impresionant de națiuni dovedind încă o dată că Taekwondo este cea mai practicată artă marțială din lume.

Clubul botoșănean a reprezentat România cu 3 sportivi, aceștia fiind: Mario-Alexandru TOFAN (Masculin -41 Kg), Andreea CORDUNEANU (Feminin -37 Kg) și Andreea-Gabriela IGNAT (Feminin -41 Kg).

Pregătirea sportivilor s-a observat la această competiție, sportivii având o prestație foarte bună întâlnind tot felul de sportivi experimentați pe parcursul lor. La acest Campionat European s-a remarcat sportiva Andreea-Gabriela IGNAT (13 ani) care a obținut Locul V, după ce a învins reprezentantele din Danemarca și din Turcia, însă a pierdut sfertul de finală cu scorul de 8-8 câștigătorul fiind ales de arbitri oferind victoria sportivei din Serbia.

Deplasarea la acest eveniment a fost posibilă cu sprijinul financiar al părinților sportivilor și al domnului Marin COȚOVANU, administratorul S.C. Euroglass S.R.L.

„Sunt bucuros că evoluăm în fiecare an și sunt convins că în anul următor vom reuși să obținem medalii la nivel continental sau chiar la nivel mondial. Lipsa participărilor la nivel internațional ne-a împiedicat să obținem medalii la acest Campionat European, însă sunt încrezător că vom găsi susținere pentru a reprezenta Botoșani-ul și România cu succes.” a declarat președintele AS Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 4 DAN.

Sursa: Comunicat de presă

taekwondo

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad