Connect with us

Politica

Primarul exclus din PSD îl face praf pe senatorul Trufin: “Un stabor ţigănesc. Trufin era bulibaşă”

Published

on

telem dumitru chelariu

Dumitru Chelariu, primarul exclus în urmă cu câteva zile din PSD, a început să reacţioneze la adresa liderilor organizaţiei judeţene şi în special la adresa senatorului Lucian Trufin care a propus Comitetului Judeţean Executiv luare unei măsuri radicale.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, Dumitru Chelariu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la Comitetul Judeţean Executiv al PSD care a avut loc sâmbătă.

“Am fost eliminat în 2 secunde, spun ei statutar. S-au comportat ca o gloată. Am stat la primele puncte. Eu am fost la diverse. Ştiţi care este componenţa acelui CJEx? Primari nu ştiu dacă au fost 15. Restul sunt oportunişti, numiţi politic şi lipitori de afişe. Eu i-am numit un stabor ţigănesc. Trufin era bulibaşă, el a propus excluderea”, a spus Dumitru Chelariu.

Mai mult, primarul comunei Pomârla l-a pus la zid pe Lucian Trufin deoarece nu a găsit un candidat pentru alegerile de la Nicşeni iar PSD va trebui să susţină candidatul ALDE. Dumitru Chelariu a recunoscut că disputele cu Lucian Trufin sunt de mai bine de un an iar acum, actualul senator a avut ocazia să se răzbune.

“Domnul acesta a spus că din păcate PSD-ul nu mai poate avea candidat la Nicşeni, că a ieşit în sondaje pe locul nu ştiu care şi trebuie să cedeze postul la ALDE. PSD-ul fiind un partid puternic, nu prea a înghiţit lucrul acesta dar se supune. Are dreptate domnul Lucică, trebuie să fii echipă, taci şi înghiţi. Aşa am înghiţit şi eu candidatura lui deşi am făcut un scandal monstru. De atunci m-a luat în colimator. Am mers la luptă şi i-am dat 86% lui Lucică. Lucică este în Parlament, are 130 de milioane salariu şi are un glas extrem de vehement împotriva mea. Îi ureze pensie specială liniştită. O să aibă de dialogat cu mine pe teme de legislaţie, pe care deşi o face, e vai de steaua domniei sale”, a mai afirmat primarul comunei Pomârla.

“Au nişte şedinţe publice acolo şi vor să vândă centru oraşului”

Dumitru Chelariu a afirmat în emisiunea Dosarul Zilei că va reacţiona la adresa tuturor celor care l-au criticat în şedinţa de sâmbătă de la sediul PSD iar primul pe listă a fost Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

“Cu stupoare am aflat că a luat cuvântul primarul de Dorohoi, să mă înfiereze pe mine. Ei au nişte şedinţe publice acolo şi vor să vândă centrul oraşului şi nu ştiu cum. Pe scenă s-a urcat şi a spus că are prefect de Dorohoi. El l-a asumat. Peste tot se spune că prefectul este înalt funcţionar public. Este înalt domnul prefect dar funcţionar public mai puţin. Domnul Grindeanu a dat o privire peste Moldova şi l-a văzut pe ăsta mai înalt şi a spus: ăsta e bun de prefect la Botoşani”, a mai spus primarul comunei Pomârla.

“Este o broşură care se cheamă raport. Pare o revistă de modă”

Nici Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani nu a scăpat de criticile primarului exclus din Partidul Social Democrat. El a venit cu raportul de activitate al senatorului Doina Federovici şi a afirmat:

“Ultima carte citită este o carte cu poze, ca la grădiniţă. După ce am păţit sâmbătă, aş fi preferat să mă reîncarc cu Punguţa cu doi bani, Fata babei şi fata moşneagului, Dănilă Prepeleag decât să îmi încarc memoria cu o carte de acest gen. Pare o revistă de modă. Nu e revistă de modă şi nici de prezentare cosmetic. Este o broşură care se cheamă raport. Felicit personajul de aici, arată frumos. Ca primar, sunt interesat de text. L-am citit bine. Politicienii vor să afişeze doar binele prin imagini, prin poveşti de adormit copiii. Asta mă deranjează”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad