Connect with us

Sport

Transferul lui Moruţan poate aduce FC Botoşani pe plus: “Dacă achit acea datorie istorică, pot creşte clubul şi pot investi în fotbalişti”

Published

on

sfaiter, iftime

FC Botoşani are bugetul asigurat până la sfârşitul acestui an şi nu vor fi niciun fel de probleme în ceea ce priveşte obţinerea licenţei pentru următorul sezon de Liga I. În schimb, există o datorie de peste un milion de euro care s-a acumulat în ultimii cinci-şase ani şi care an de an este plătită cu bani împrumutaţi din bănci.

Valeriu Iftime, proprietarul clubului FC Botoşani, spune că acea datorie ar putea fi achitată dacă se va reuşi transferul lui Moruţan la o echipă din străinătate. Dacă FC Botoşani va prinde play-off-ul în acest sezon, reţeta financiară va fi una foarte bună iar oficialii clubului intenţionează să facă investiţii.

“În 2017, cheltuielile sunt egale cu veniturile. A contat şi vânzarea lui Golofca. În schimb, avem acea datorie istorică de un milion şi ceva de euro pe care tot o rostogolim. Mizez pe vânzarea lui Moruţan. Dacă reuşesc să achit această datorie istorică, pot creşte clubul, pot investi în fotbalişti. Am generat o anumite stabilitate şi seriozitate. Cel mai important este să ajungem în play-off”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad