Connect with us

Economic

Un om de afaceri botoşănean joacă fotbal în Liga a V-a. E căpitanul echipei iar jucătorii îl strigă “şeful” FOTO

Published

on

viitorul botosani victor mihalachi1

Oamenii de afaceri botoşăneni sunt pasionaţi de fotbal. Unii susţin financiar clubul FC Botoşani în primul eşalon al fotbalului românesc, alţii sponsorizează echipa CS Darabani care evoluează în Liga a III-a. Mai există şi o a treia categorie care şi-au înfiinţat echipe în campionatul şi care joacă fotbal alături foşti fotbalişti.

Din această a treia categorie face parte şi omul de afaceri Victor Mihalachi. Fostul patron al clubului FCM Dorohoi, care a evoluat în Liga a II-a, şi-a făcut o nouă echipă de fotbal. Viitorul Botoşani s-a înscris în Liga a V-a, joacă meciurile de acasă pe terenul de la Trei Coline iar în lot sunt Vespazian Colban şi Vasile Prisacă, foşti jucători la FC Botoşani, Ciprian Iovu, preşedintele Comisiei de Arbitri a AJF Botoşani, plus câţiva tineri de la clubul Dante. Căpitanul echipei este Victor Mihalachi care preferă postul de atacant. În meciul de astăzi, împotriva echipei Victoria Hlipiceni, a jucat doar în prima repriză. Jucătorii îl strigau “şeful” şi îi pasau de fiecare dată când aveau posibilitatea.

Victor Mihalachi spune că a înfiinţat această echipă pentru a face mişcare şi nu intenţionează să mai repete experienţa pe care a avut-o cu FCM Dorohoi, pe care a luat-o din liga a IV-a, a promovat-o până în liga a II-a şi a renunţat după neînţelegile cu autorităţile locale.

viitorul botosani (4) viitorul botosani victor mihalachi viitorul botosani (5) viitorul botosani victor mihalachi2 viitorul botosani (2) viitorul botosani (3) viitorul botosani (1) viitorul botosani (6)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad