Connect with us

Sport

V. Iftime: “Arbitrii nu pot fi traşi la răspundere. Pot să-ţi taie gâtul şi nimeni nu le spune nimic. Dacă nu introducem proba video, suntem idioţi”

Published

on

fc bt - astra (11)

În turul campionatului Ligii 1, nu a fost nicio etapă în care să nu se discute despre greşeli mari de arbitraj, despre echipe avantajate şi modul cum sunt trataţi jucătorii şi antrenorii. Conducătorii FC Botoşani nu au acuzat până acum arbitrajul dar după meciul de la Mediaş intră şi ei în categoria celor nemulţumiţi.

Valeriu Iftime, proprietarul clubului FC Botoşani, este nemulţumiţi că arbitrii comit foarte multe greşeli şi nu sunt sancţionaţi. Ba mai mult, antrenorii, jucătorii sau conducătorii cluburilor nici nu au voie să critice arbitrii deoarece imediat sunt suspendaţi şi amendaţi.

valeriue iftime“Nici nu mai ştiu ce să spun despre arbitrii ăştia. Ei nu pot fi traşi la răspundere. Pot să-ţi taie gâtul şi nimeni nu le spune nimic. La meciul cu Iaşi, nu ne dă 11 metri, nu a fost penalty pentru Iaşi, îl dă afară pe Enache iar în următoarea etapă arbitrează. Ce să mai spui? Toată lumea spune că sunt mari arbitri care greşesc şi în Liga Campionilor. Da, dar ăia fac şi multe lucruri bune. Noi numai greşim. Ăia conduc jocul în sensul spectacolului sportiv, lasă jocul liber, ştiu să aprecieze avantajul. La noi, fragmeantează jocul, enervează toţi jucătorii şi la urmă mai dă şi un 11 metri. La Mediaş, arbitrul era la trei metri în spate şi nu a văzut că a fost henţ. Li s-a dat o putere atât de mare… Îţi dă pedeapsa minimă, două etape, şi tu nu poţi face contestaţie. La pedeapsa minimă nu poţi face contestaţie”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean consideră că ar trebui introdusă imediat proba video deoarece sunt prea multe greşeli de arbitraj iar cluburile pierd bani.

“Dacă nu introducem proba video, suntem idioţi. Sunt prea multe greşeli. Să ai dreptul la două-trei faze pe meci. Pierzi foarte mulţi bani din cauza greşelilor arbitrilor. Noi nu prea am beneficiat de greşeli ale arbitrilor. S-a vorbit de meciul cu CFR Cluj, Omrani trebuia eliminat înaintea acelei faze”, a adăugat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad