Connect with us

Sport

Şanse mici ca Moruţan să ajungă la FC SB: “Ultima discuţie purtată este de 1,5 milioane de euro. Este un club foarte serios care ne-a contactat”

Published

on

fc botosani - viitorul morutan

Olimpiu Moruţan (18 ani) este unul dintre cei mai monitorizaţi jucători din Liga 1 şi deja sunt oferte pentru el de la cluburi din străinătate. Oficialii FC Botoşani spun că sunt discuţii avansate cu un club din Europa care este dispus să plătească 1,5 milioane de euro.

Valeriu Iftime, proprietarul clubului FC Botoşani, spune că şi-ar dori să-l păstreze pe Moruţan până în vară deoarece cota lui ar putea creşte mai mult.

valeriue iftime“Moruţan este talismanul nostru, este valoarea pe care astăzi ne bazăm. Dacă va fi sănătos şi dacă ascultă de antrenor şi de noi, va fi un jucător care se duce la 2 milioane de euro. Eu ştiu discuţiile care sunt. Ultima discuţie purtată este de 1,5 milioane de euro. Este un club foarte serios care ne-a contactat, au venit să discute cu noi, au discutat şi cu jucătorul dar până în iarnă nu poate pleca. Eu nu aş vrea să-l dau în iarnă dar am nevoie de nişte bani. Cine îmi dă un avans, jucătorul poate pleca în vară la el. E foarte important ca acest jucător să facă progrese. Potrivit datelor InStat, la ora actuală, Moruţan e în primii cinci din campionat, pe postul lui. El are 18 ani iar ceilalţi au 20 şi ceva, 30 de ani. Cei de afară se uită la toţi parametri. Dacă în vară, Moruţan are 10 goluri, 15 pase de gol şi este un jucător care nu se mai împiedică în faţa porţii, face bani mulţi”, a spus Valeriu Iftime.

Oficialii botoşăneni vor să obţină o sumă cât mai mare pe Moruţan dar în acelaşi timp vor să deţină şi procente dintr-un viitor transfer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad