Connect with us

Sport

Noi discuţii pentru transferul lui Moruţan. C. Şfaiţer: “Sunt cluburi importante din fotbalul european care îl monitorizează. Vor veni la meciul cu CFR Cluj”

Published

on

FC Botosani - Poli Iasi (6)

Olimpiu Moruţan este monitorizat de mai multe cluburi importante din Germania, Olanda, Portugalia, Cehia şi Ucraina iar reprezentanţii acestor cluburi au fost deja la unele meciuri jucate de FC Botoşani. De asemenea, Gigi Becali, patronul FC SB, a declarat că nu renunţă la Moruţan şi că va relua discuţiile cu oficialii FC Botoşani.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a precizat că discuţii sunt cu mai multe cluburi dar până în iarnă nu se va realiza transferul lui Moruţan.

morutan1“Sunt multe discuţii dar noi nu ne grăbim. Cel puţin până în iarnă, Moruţan rămâne la Botoşani. Important este că el creşte de la meci la meci, a marcat, a dat pase de gol şi este un jucător care iese în evidenţă. Între timp, mai sunt cluburi interesate de Moruţan, în afara celor despre care s-a vorbit în vară. Sunt cluburi importante din fotbalul european care îl monitorizează, care şi-au trimis reprezentanţi să-l urmărească. Am înţeles că vor veni şi la meciul cu CFR Cluj. Nu excludem nici varianta FC SB dar interesul nostru este să încasăm o sumă cât mai mare. De asemenea, vrem ca jucătorul să primească o ofertă avantajoasă şi să ajungă la un club unde poate creşte în valoare”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad