Connect with us

Administratie

SUPER DISTRACŢIE la a X-a ediţie a Zilelor Dorohoiului. Alex Velea a încins atmosfera iar Zdob şi Zdub au făcut un show total GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

zilele dorohoiului (0)

Vineri, sâmbătă şi duminică a avut loc a X-a ediţie a Zilelor Dorohoiului, un eveniment care şi în acest an a fost la înălţime din punct de vedere al organizării, al numărului de persoane prezente şi al artiştilor aduşi să cânte pe scena amplasată în apropierea piscinei şi patinoarului din municipiu.

A X-a ediţie a Zilelor Dorohoiului a debutat vineri când pe scenă au urcat Voces, Mihaela Gurău, Rapsozii Botoşanilor şi Laura Lavric. Sâmbătă, dorohoienii au putut urmări pe Fanfara Moştenitorii, Ansamblul Stungăraş, Marris, Theo Rosse şi Lora. Pentru ultima zi, organizatorii i-au adus la Dorohoi pe Flow Reena, Alex Velea şi Zdob şi Zdub. Chiar dacă termometrul arăta doar 5 grade, câteva mii de oameni, de la copii şi până la persoane de vârsta a treia, au venit pentru a urmări spectacolul şi pentru a se distra. Alex Velea şi Golden Boy Society i-au făcut pe cei tineri să uite de frig, să cânte şi să danseze pe melodii precum: „E marfă tare”, „Iarna pe val”, „Minim doi” sau „Cai verzi pe pereţi”.

Seara s-a încheiat cu recitalul moldovenilor de la Zdob şi Zdub, trupa care a avut mare succes în multe ţări din Europa şi nu numai şi care a fost în topurile muzicale cu piese precum „Moldovenii s-au născut” sau “Bunica bate toba”. Roman Iagupov  şi colegii lui au făcut o demonstraţie de muzică live fiind apreciaţi de publicul dorohoian.

“Este a X-a ediţie pe care o organizez eu, este o ediţie specială, de suflet şi cred eu că e de succes. Cu nostalgie privesc în trecut şi îmi aduc aminte de începuturi când îmi doream ca acest fenomen să se întâmple în municipiul nostru. Văd feţele oamenilor, ale tinerilor, fericiţi de ziua municipiului Dorohoi”, a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

zdob si zdub la zilele dorohoiului (19) zdob si zdub la zilele dorohoiului (18) zdob si zdub la zilele dorohoiului (17) zdob si zdub la zilele dorohoiului (16) zdob si zdub la zilele dorohoiului (15) zdob si zdub la zilele dorohoiului (14) zdob si zdub la zilele dorohoiului (13) zdob si zdub la zilele dorohoiului (12) zdob si zdub la zilele dorohoiului (11) zdob si zdub la zilele dorohoiului (10) zdob si zdub la zilele dorohoiului (9) zdob si zdub la zilele dorohoiului (8) zdob si zdub la zilele dorohoiului (7) zdob si zdub la zilele dorohoiului (6) zdob si zdub la zilele dorohoiului (5) zdob si zdub la zilele dorohoiului (4) zdob si zdub la zilele dorohoiului (3) zdob si zdub la zilele dorohoiului (2) zdob si zdub la zilele dorohoiului (1) alex velea la zilele dorohoiului (10) alex velea la zilele dorohoiului (9) alex velea la zilele dorohoiului (8) alex velea la zilele dorohoiului (7) alex velea la zilele dorohoiului (6) alex velea la zilele dorohoiului (5) alex velea la zilele dorohoiului (4) alex velea la zilele dorohoiului (3) alex velea la zilele dorohoiului (2) alex velea la zilele dorohoiului (1) zilele dorohoiului (30) zilele dorohoiului (31) zilele dorohoiului (32) zilele dorohoiului (33) zilele dorohoiului (27) zilele dorohoiului (25) zilele dorohoiului (24) zilele dorohoiului (23) zilele dorohoiului (22) zilele dorohoiului (21) zilele dorohoiului (20) zilele dorohoiului (19) zilele dorohoiului (18) zilele dorohoiului (17) zilele dorohoiului (16) zilele dorohoiului (15) zilele dorohoiului (14) zilele dorohoiului (13) zilele dorohoiului (12) zilele dorohoiului (11) zilele dorohoiului (10) zilele dorohoiului (9) zilele dorohoiului (29) zilele dorohoiului (28) zilele dorohoiului (8) zilele dorohoiului (7) zilele dorohoiului (6) zilele dorohoiului (5) zilele dorohoiului (4) zilele dorohoiului (3) zilele dorohoiului (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad