Connect with us

Sport

SĂNĂTATEA DARABANI obține prima victorie din Liga a 3-a

Published

on

darabani - odorheiu

Sănătatea obține primele trei puncte de pe a treia scenă a fotbalului românesc din deplasarea de la AFC Odorheiu Secuiesc, meci jucat pe teren sintetic. Chiar dacă gazdele au deschis scorul în minutul 18, dărăbănenii au revenit extraordinar și s-au impus cu 4-1. Robert Grumezescu și-a recăpătat pofta de gol, reușind o ”dublă”.

AFC Odorheiu Secuiesc a început mai bine partida și în minutul 18, la o centrare de pe flancul stâng, Arnold Katona îl învinge pe Andrei Brașoveanu, cu o lovitură de cap. După doar 8 minute de joc, Robert Grumezescu restabilește egalitatea cu un șut la colțul scurt, iar primul mitan se încheie nedecis.

În a doua repriză, dărăbănenii joacă sus, iar șutul lui Grumezescu este respins în față de goalkeeperul gazdelor, iar Bogdan Lumaicu îi aduce pe oaspeți în avantaj. Același Grumezescu reușește ”dubla” în minutul 76, fiind servit de Adrian Nicorici. Dărăbănenii stabilesc scorul final al partidei (1-4) în minutul 81, după incursiunea extraordinară a lui Nicorici pe flancul stâng. Jucătorii au dedicat victoria delegatului echipei, Costel Nechifor, care mâine împlinește 44 de ani.

Întrebat dacă ar trebui să construim un teren sintetic la Darabani pentru a câștiga meciurile de pe teren propriu, Dumitru Dănilă, președintele ACS Sănătatea Darabani, a spus:

”Ar trebui să ne unim toți să facem echipă pentru Darabani, și apoi sintetic. După deschiderea scorului, gazdele au tratat meciul mai ușor, iar noi am reușit să ne impunem ritmul. Echipa a jucat foarte bine, pe un teren foarte bun. Felicit jucătorii!”.

Cu cinci puncte acumulate, ACS Sănătatea Darabani ocupă în prezent locul 10 în seria I a Ligii a 3-a.

Sursa: Dărăbăneni.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad