Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoşani 1-0. Arbitrul Comănescu aduce victoria gazdelor

Published

on

gaz metan - fc bt

FC Botoşani pornea ca favorită în meciul de la Mediaş, împotriva unei echipe care a avut un tur de campionat foarte slab. Pe teren, diferenţa din clasament nu s-a văzut, elevii profesorului Cristi Pustai  fiind foarte motivaţi şi dornici de a acumula puncte. De partea cealaltă, botoşănenii au tratat superficial meciul şi au fost pedepsiţi.

Prima repriză a fost una echilibrată, cu câte o şansă de gol de fiecare parte. Gazdele au avut prima şansă de a deschide scorul prin Sergiu Popovici dar fostul jucător al FC Botoşani a şutat pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună. Replica botoşănenilor a venit în minutul 20 când Moruţan a rămas singur cu portarul gazdelor dar a trimis pe lângă poartă. Cu patru minute înainte de pauză. Gaz Metan putea deschide scorul. Popovici a executat o lovitură liberă mingea a căzut în careu şi a fost scoasă de Cobrea de lângă bară.

Debutul reprizei secunde a fost unul modest. Prima ocazie a venit abia în minutul 63 când Sebastian Chitoşacă, intrat în locul lui Buş, a şutat peste poartă din patru-cinci metri. Două minute mai târziu, Roberto Romeo preia mingea cu mâna în careu după care şutează şi îl învinge pe Cobrea. Botoşănenii protestează vehement dar arbitrul Adrian Comănescu validează golul.

gaz metan - fc bt1

Botoşănenii ies la joc iar în minutul 71 Chitoşcă are încă o ocazie mare de gol dar ratează incredibil. Jucătorii lui Cristi Pustai se retrag în defensivă şi încearcă să joace pe contraatac. De partea cealaltă, botoşănenii au jucat modest, aşa cum au făcut-o şi în prima repriză. Se pare că elevii lui Costel Enache au intrat relaxaţi pe teren, considerând că prezenţa este suficientă pentru a obţine cele trei puncte.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor care încă speră să se salveze de la retrogradare. Botoşănenii pierd trei puncte foarte importante în lupta pentru play-off.

Gaz Metan: Greab – Zderici, M. Constantin, Sîrghi, De Vriese – Bic, Danci – Romeo, Olaru (59 Manole), Popovici (46 Curtean) – Golubovici (86 Lokaj)
Rezerve: Pleșca, Khubutia, Mitici, Curtean, I. Manole, Surugiu, Lokaj

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Dumitraș – Tincu, Bordeianu – Roman, Moruțan, Buș (52 Chitoşcă) – Popa
Rezerve: Pap, F. Plămadă, Ciaccheri, J. Rodriguez, Chitoșcă, Serediuc, R. Oaidă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad