Connect with us
banner ad

Sport

Moruţan nu a fost convocat la naţionala de tineret: „Un pic mă nemulţumeşte“

Published

on

fc botosani - viitorul morutan

Daniel Isăilă, selecţionerul naţionalei de tineret a României, a anunţat ieri lotul de jucători pentru partida cu Elveţia din data de 6 octombrie. Din lot nu face parte şi Olimpiu Moruţan chiar dacă în etapa trecută a avut una dintre cele mai bune evoluţii şi a marcat primul său gol în liga 1.

„Un pic mă nemulţumeşte. Vroiam ca Oli să fie expus, merită, e într-un moment bun. Cred că este un jucător foarte constant în joc. Pentru vârsta lui, lucrul ăsta spune ceva. În acelaşi timp, are o concurenţă foarte bună, sunt jucători care au doi-trei ani în faţa lui, experienţă, forţă de joc. Nu sunt eu în măsură să judec logica domnului Isăilă. E clar că şi-a făcut un plan şi are argumente. Eu vorbesc subiectiv pentru că Oli şi ceilalţi jucători sunt copiii mei“, a spus Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

Dacă la naţionala de tineret nu a fost convocat, Moruţan poate juca la naţionala U19 care urmează să joace în perioada 8-14 noiembrie la turneul de calificare contra reprezentativelor Rusiei, Greciei şi Gibraltar.

„Oli poate ajuta naţionala U19. Cunosc foarte bine acea naţională, am lucrat cu ei mai bine de un an. E un grup cu foarte mare calitate şi cu forţă. Este o generaţie care poate face o surpriză frumoasă“, a adăugat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )