Connect with us

Sport

Moruţan nu a fost convocat la naţionala de tineret: „Un pic mă nemulţumeşte“

Published

on

fc botosani - viitorul morutan

Daniel Isăilă, selecţionerul naţionalei de tineret a României, a anunţat ieri lotul de jucători pentru partida cu Elveţia din data de 6 octombrie. Din lot nu face parte şi Olimpiu Moruţan chiar dacă în etapa trecută a avut una dintre cele mai bune evoluţii şi a marcat primul său gol în liga 1.

„Un pic mă nemulţumeşte. Vroiam ca Oli să fie expus, merită, e într-un moment bun. Cred că este un jucător foarte constant în joc. Pentru vârsta lui, lucrul ăsta spune ceva. În acelaşi timp, are o concurenţă foarte bună, sunt jucători care au doi-trei ani în faţa lui, experienţă, forţă de joc. Nu sunt eu în măsură să judec logica domnului Isăilă. E clar că şi-a făcut un plan şi are argumente. Eu vorbesc subiectiv pentru că Oli şi ceilalţi jucători sunt copiii mei“, a spus Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

Dacă la naţionala de tineret nu a fost convocat, Moruţan poate juca la naţionala U19 care urmează să joace în perioada 8-14 noiembrie la turneul de calificare contra reprezentativelor Rusiei, Greciei şi Gibraltar.

„Oli poate ajuta naţionala U19. Cunosc foarte bine acea naţională, am lucrat cu ei mai bine de un an. E un grup cu foarte mare calitate şi cu forţă. Este o generaţie care poate face o surpriză frumoasă“, a adăugat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad