Connect with us

Politica

Monica Răileanu este noul preşedinte al organizaţiei municipale de tineret a PNL

Published

on

alegeri tnl, monica raileanu

Luni, 25 septembrie 2017, tinerii liberali au ales noua conducere a Organizației Municipale de Tineret Botoșani, continuându-se, astfel, procesul de alegeri statutare demarate în cadrul Partidului Național Liberal în acest an. Alături de ei s-a aflat si o parte din liderii partidului, respectiv Gheorghe Sorescu, prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PNL, Viorel Iliută, presedintele Organizatiei Municipale PNL Botosani, Eduard Cozminschi, secretarul general al Organizatiei Municipale PNL Botosani, dar și liderul județean al Tineretului Liberal, Adrian Poclid.

Lucrările ședinței au fost conduse de către Sorin Cornilă, președinte al Organizației Municipale de Tineret încă din anul 2012, care, după prezentarea raportului de activitate și-a depus mandatul, acesta trecând în rândurile seniorilor.

“Las în urmă o organizație de tineret la care am pus bazele încă din anul 2012 și pe care m-am străduit să o cresc. Nu a fost ușor, însă cu implicare și dedicare am reușit să ținem aproape tineri valoroși, tineri cu potențial. Este foarte important să determinăm tinerii să se implice în politică, pentru că, numai sprijinindu-i, putem crește calitatea Partidului Național Liberal”, a declarat Sorin Cornila.

71 de tineri, membri ai Partidului Național Liberal și-au exprimat votul în cadrul ședinței ce a avut loc la Casa Sindicatelor, fiind ales un nou presedinte și un nou Birou Municipal. Pentru funcția de președinte, s-au înscris doi candidați, Monica Raileanu și Emilian Ivasiuc. În urma votului, mandatul de președinte a fost acordat Monicăi Răileanu, fiind aleasă cu un număr de 44 voturi, față de 24 obținute de către Emilian Ivasiuc, trei voturi au fost anulate.

“Mulțumesc tinerilor liberali pentru încrederea acordată și ii felicit pe colegii mei pentru că și-au asumat, o dată cu dobândirea unei funcții în cadrul Biroului Municipal al Tineretului Național Liberal, responsabilitatea de a creiona idei, de a realiza proiecte pentru tineri, de a atrage noi tineri în rândurile noastre”, a declarat Monica Răileanu, președintele ales al OrganizațieiMunicipale de tineret Botoșani.

Următorul rând de alegeri va avea loc sâmbătă, 30 septembrie 2017, când tinerii liberali își vor allege conducerea județeană.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad