Connect with us

Administratie

ADIO teatru, modernizări de şcoli şi străzi. Botoşaniul nu primeşte bani de la Ministerul Dezvoltării

Published

on

teatrul mihai eminescu13noiembrie2015

Veste proastă primită de primăria Botoşani de la Ministerul Dezvoltării. Zece proiecte depuse de autorităţile locale nu vor primi finanţarea aşteptată deoarece nu sunt bani. Este vorba de teatrul Mihai Eminescu, de câteva unităţi de învăţământ şi câteva străzi.

Primarul Flutur a anunţat că a primit o adresă oficială prin care a fost anunţat că proiectele depuse nu vor primi finanţare.

„Am o adresă de la Ministerul Dezvoltării care ne spune că din lipsa resurselor financiare, municipiul Botoşani nu beneficiază de finanţare pentru amenajare pistă de atletism la Liceul cu Program Sportiv, consolidarea şi restaurarea Teatrului Mihai Eminescu, lucrări de consolidare şi reabilitare liceul Laurian, reabilitare sală de sport la Şcoala Elena Rareş, reabilitare şi modernizare strada Alexandru cel Bun, reabilitare şi modernizare strada Crinilor, reabilitare şi modernizare strada Dimitrie Bolintineanu, reabilitare şi modernizare strada Ion Creangă, reabilitare şi modernizare strada Iuliu Maniu, reabilitare şi modernizare strada Nicolae Iorga. Este o adresă oficială pe care noi am primit-o. De asemenea, am primit o altă adresă oficială prin care ni se spune că lucrările de reabilitare a sălii de sport de la Colegiul Mihai Eminescu, s-ar suspenda”, a spus Cătălin Flutur.

„Ceea ce am primit este vorba de strada Drumul Tătarilor. Singura stradă care a intrat. Restul sunt documentaţii şi lucrări pentru o serie de şcoli din municipiul Botoşani pentru care s-ar părea că nu vom primi un aviz de la Direcţia de Sănătate Publică pentru că nu este lămurit modul de administrare al acelor şcoli”, a adăugat primarul Botoşaniului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad