Connect with us
banner ad

Sport

Olimpiu Moruţan după primul gol în Liga1: “Nu mai vorbesc de transfer, vreau să ajung cu FC Botoşani în play-off”

Published

on

olimpiu morutan

Olimpiu Moruţan (18 ani) a reuşit primul gol în Liga 1 în partida câştigată de FC Botoşani în faţa formaţiei Viitorul Constanţa. La finalul partidei suporterii botoşăneni i-au scandat numele iar Gică Hagi l-a felicitat şi l-a încurajat.

Talentatul fotbalist botoşănean este în topul paselor de gol în acest sezon iar contra Viitorului a reuşit să marcheze primul gol. El spune că nu mai vorbeşte de transferuri şi că îşi doreşte să joace cu FC Botoşani în play-off.

fc botosani - viitorul morutan“Mi-am dorit acest gol de când am venit la Botoşani dar acum a venit golul, în meciul cu Viitorul. Mă bucur foarte tare că mi-am ajutat echipa să câştige şi am ieşit cu cele trei puncte de pe teren. Mergem la Mediaş să facem o partidă mult mai bună ca în seara asta şi să încheiem turul cu o victorie. Sunt foarte fericit de ceea ce mi-a spus domnul Hagi, a fost cel mai bun fotbalist român şi îi mulţumesc pentru încurajări. Sunt foarte fericit. Sper să marchez mai multe goluri în acest sezon şi să-mi ajut echipa. Am un moral foarte bun şi sunt foarte fericit în momentul de faţă. Nu mai vorbesc de transfer, vreau să ajung cu FC Botoşani în play-off şi să facem fericiţi toţi suporterii”, a spus Olimpiu Moruţan.

Fotbalistul botoşănean a discutat câteva minute cu Gică Hagi iar acesta l-a felicitat şi i-a urat să-i marcheze cât mai multe goluri când va juca împotriva lui.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )