Connect with us

Sport

FC Botoşani – Viitorul 1-0. MORUŢAN MARCHEAZĂ PRIMUL GOL ÎN LIGA 1 – GALERIE FOTO

Published

on

fc botosani - viitorul morutan

FC Botoşani întâlneşte pe teren propriu fosta campioană a României, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii 1. Costel Enache este suspendat în partida de astăzi după ce în meciul cu Poli Iaşi a fost trimis în tribună de arbitrul Sebastian Colţescu.

În debutul meciului, ambele formaţii au fost foarte prudente şi mai preocupate să nu primească gol decât să atace poarta adversă. Doar Gică Hagi se agita pe margine, dădea indicaţii şi îşi apostrofa unii jucători. în minutul 10, Moruţan întoarce doi adversari, îi pasează lui Buş dar acesta nu reuşeşte să şuteze pe poartă din 7-8 metri. Arbitrul Marcel Bârsan este foarte atent cu Viitorul, fluieră tot pentru oaspeţii iar suporterii botoşăneni reacţionează încă din debutul meciului.

În minutul 15, Buş combină cu Roman, acesta din urmă şutează la poartă dar mingea este deviată în corner. Două minute mai târziu, Roman şutează din marginea careului dar mingea trece peste poartă. Burcă are şansa golului în minutul 19 dar şutează puţin pe lângă bară din interul careului. Buş se distrează cu fundaşii Viitorul dar nici de această dată FC Botoşani nu reuşeşte deschiderea scorului.

După 25 de minute bune ale botoşănenilor, oaspeţii ies la joc. Între timp ies în evidenţă arbitrul Marcel Bârsan şi asistentul Vlad Bârleanu care interpretează câteva faze în favoarea Viitorului iar din tribune se aude: HOŢII, HOŢII!.

Spiritele se încing şi pe teren iar în minutul 33 iar arbitrul Marcel Bârsan le arată catonaşul galben lui Burcă şi Horj. În minutul 40, Bordeianu şutează din marginea careului dar Râmniceanu prinde în doi timpi.

fc botosani - viitorul (8)

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac dar fără mari ocazii la poarta lui Râmniceanu. În minutul 59, Viitorul îşi trece în cont cea mai mare ocazie. La primul corner, Ţucudean reaia în bară. Un minut mai târziu, Bordeianu pătrunde pe stânga, scoate în centru iar Moruţan marchează cu un şut în forţă. Acelaşi Moruţan se distrează cu jucătorii Viitorului pe care îi driblează ca pe jaloane dar nu reuşeşte pasa către Roman care ar fi rămas singur cu Râmniceanu.

În minutul 80, Viitorul are a doua şansă de gol în urma unui corner. Dumitraş respinge greşit cu capul dar Cobrea respinge în bară. În minutul 88 Moruţan părăseşte terenul în aplauzele publicului. El a fost înlocuit cu Oaidă care debutează la FC Botoşani.

Partida se încheie cu victoria botoşănenilor care s-au distanţa de Viitorul în clasament. Hagi a protestat vehement la adresa arbitrului de rezervă iar Râmniceanu a făcut gesturi obscene suporterilor de la tribuna I.

fc botosani - viitorul (11)

FC BOTOŞANI: Cobrea – Unguruşan, Miron, Burcă, Dumitraş – Bordeianu (74 Rodriguez), Tincu – Roman, Moruţan (88 Oaidă), L. Buş – D. Popa (86 Serediuc)

  • Rezerve: Pap, Plămadă, Rodriguez, Kuku, Chitoşcă, Oaidă, Serediuc

VIITORUL: Râmniceanu – Băluţă, Ţîru, Horj (78 Dumitrescu), De Nooijer – Cicaldău, Mladen, Ganea – Eric, Chiţu (68 Drăguş), Ţucudean (68 Măţan)

  • Rezerve: Buzbuchi, Ghiţă, Măţan, Hodorogea, Drăguş, Dumitrscu, Vână

Arbitri: Marcel Bârsan – Vlad Bâreanu, Gabriel Constantinescu (toţi din Bucureşti)

Observatori: Viorel Anghelinei (Galaţi), Zoltan Szekely (MM)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad