Connect with us

Administratie

Tarifele de acces în complexul de piscine din cadrul Parcului de Agrement Cornişa

Published

on

parcul cornisa (25)

Reprezentanţii DSPSA au finalizat tarifele de acces la facilităţile oferite de complexul de piscine din cadrul Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornişa din municipiul Botoşani. Aceste tarife urmează a fi supuse spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

Potrivit proiectului de hotărâre care va fi supus spre aprobare, tarifele diferă în funcţie de vârstă, de zi şi de intervalul orar. De luni până vineri persoane cu vârsta egală sau mai mare de 15 ani vor plăti 20 de lei între orele 10.00-13.00 şi 30 de lei oricând după ora 11.00, dacă depăşeşte ora 13:00, pentru maxim 3h. Sâmbăta şi duminica, tariful este 30 lei, oricând după ora 10:00 pentru maxim 3h.

Copiii cu vârsta până în 3 ani au accesul gratuit iar cei cu vârsta peste 3 ani şi pana la inaltimea de 1,40 m vor plăti între 15 şi 25 de lei.

Pentru un abonament lunar cu 10 intrari, a cate 3 ore fiecare oricând în toate zilele din lună, preţul este de 240 lei. Cei care vor să închirieze un prosop sau un halat, vor scoate din buzunar între 7 şi 10 lei, respectiv 12-15 lei.

Preturile afisate contin urmatoarele facilitati: piscina acoperita, piscine exterioare, tobogane interioare si exterioare, jacuzzi, bazin contracurent.

Pentru accesul în saune, tariful este de 10 lei/zi pentru posesorii de bilet intrare piscine (luni – vineri) şi 15 lei (sâmbătă – duminică).

La solar, tariful este de 5 lei / 4 minute (luni – vineri) şi 7 lei / 4 minute (sâmbătă – duminică).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad