Connect with us

Sport

FC Botoşani – Poli Iaşi 3-3 – ŞASE GOLURI, AMBII ANTRENORI ELIMINAŢI ŞI 2 PENALTY-URI – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botosani - Poli Iasi (9)

Meci spectaculos pe Municipal, între FC Botoşani şi Poli Iaşi. Şase goluri marcate, două penalty-uri dictate de Sebastian Colţescu, un gol anulat şi ambii antrenori trimişi în tribune. Deşi a condus cu 2-0 şi 3-2, FC Botoşani nu a reuşit să obţină victoria în derby-ul Moldovei.

În debutul meciului, ambele echipe nu păreau să rişte şi parcă aşteptau greşeala adversarului. Primii au greşit ieşenii în minutul 5. Dumitraş a centrat de pe stânga, Popa a fost scăpat din marcaj şi a marcat cu capul din interiorul careului.  După numai 3 minute, Roman şutează din marginea careului, mingea este deviată şi scorul devine 2-0.

FC Botoşani rămâne în ofensivă dar Burcă şi Dumitraş nu reuşesc să marcheze. Moruţan iese la rampă, se distrează cu fundaşii ieşeni dar şutează pe lângă poartă. În minutul 20, oaspeţii revin în joc. A fost o centrare de pe stânga iar JO marchează din şase metri. În minutul 28, ieşenii reuşesc egalarea. Cristea pasează perfect, Mendes scapă singur şi îl execută pe Cobrea.

Buş pătrunde pe dreapta, îi pasează perfect lui Moruţan dar vedeta botoşănenilor nu reuşeşte să marcheze din 10 metri. În minutul 33, Cristea marchează dar golul este anulat pentru ofsaid.

Cu Tincu şi Bordeianu catastrofali la mijlocul terenului, FC Botoşani nu mai reuşeşte să pună presiune pe adversar. Mihai Roman este singurul care încearcă să readucă Botoşaniul în avantaj.

Repriza secundă începe cu oaspeţii în ofensivă, Cristea execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar şutează pe lângă poartă. JO trimite pe poartă din lovitură liberă lateral stânga dar Cobrea respinge. Replica botoşănenilor vine imediat, Buş şutează puternic dar Koşelev respinge.

În minutul 54, Buş este faultat în careu iar Sebastian Colţeascu dictează penalty. Stoican protestează vehement şi este eliminat. Antrenorul ieşenilor refuză să părăsească terenul dar până la urmă urcă în tribună. Laurenţiu Buş marchează din penalty iar scorul devine 3-2. În minutul 61 Popa rămâne singur cu portarul dar şutează mult pe lângă poartă. Zece minute mai târziu, Roman centrează, Moruţan reia spre poartă dar nici de această dată nu reuşeşte să marcheze.

În minutul 78, Poli Iaşi are şansa egalării dar Cisse ratează incredibil din doi metri cu toată poarta goală în faţă. În minutul 80, Colţescu îl trimite în tribună şi pe Costel Enache.

Unguruşan face o alunecare în careu, îl faultează pe JO iar Colţescu dictează penalty. Cristea execută perfect iar scorul devine 3-3. Kizito are şansa de a aduce victoria ieşenilordar şutează peste poartă din marginea careului.

FC Botosani - Poli Iasi (15)

FC Botoşani: Cobrea – Dumitraş, Miron, Burcă, Unguruşan – Tincu, Bordeianu – Roman (74 Serediuc), Moruţan, Buş – Popa (76 Ciaccheri)

  • Rezerve: Pap, Plămadă, Ciaccheri, Serediuc, Rodriguez, Oaidă, Chitoşcă

Poli Iaşi: Koselev – Almeida, Frăsinescu, Moisi, Sin – Cioinac, Qaka – Ştefănescu (62 Kizito), Mendes (62 Cisse), JO (82 Bădic) – Cristea

  • Rezerve: Kelava, Cisse, Bădic, Danale, Luwaga, Panţîru, Bosoi

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) – Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Stelian Slabu (Braşov)

  • Observatori: Valentin Mateescu (PH), Iosif Olah (CV)
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad