Connect with us

Administratie

Un consilier local lansează un chestionar online şi vrea ca botoşănenii să decidă în privinţa transportului local

Published

on

tramvaie

În ultimele luni au apărut foarte multe discuţii şi comentarii cu privire la transportul local în municipiul Botoşani. Executivul primăriei a anunţat că are un proiect cu finanţare europeană şi că se vor investi bani în calea de rulare a tramvaielor şi în modernizarea tramvaielor existente.

Intenţia primarului Cătălin Flutur a stârnit multe reacţii pe reţelele de socializare. Unii botoşăneni vor înlocuirea tramvaielor cu troleibuze sau autobuze electrice, alţii vor achiziţia de tramvaie noi ori modernizarea celor existente. Pentru că au fost multe discuţii, consilierul local Maricel Maxim a decis să realizeze un chestionar online iar botoşănenii să-şi exprime punctual de vedere cu privire la transportul local.

“Cred că este timpul să ne hotărâm la tipul de transport public din Municipiul Botoşani utilizând mijloace de transport cu motor electric, hibrid sau nepoluante. În acest sens, în perioada următoare voi realiza un chestionar online, având în vedere calitatea mea de consilier local. Până atunci, aştept comentarii şi sugestii din partea dumneavoastră pentru realizarea chestionarului, a scris Maricel Maxim pe contul de Facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad