Connect with us

Sport

Juventus – FC Botoşani 0-2. Victorie fără emoţii în faţa celei mai slabe echipei din Liga I

Published

on

juventus - fc botosani

FC Botoşani s-a impus în deplasare, în faţa formaţiei Juventus Bucureşti, cea mai slabă echipă din Liga I. Meciul a fost sub nivelul primului eşalon al fotbalului românesc, cu foarte multe greşeli, cu un ritm de joc ca la old-boys şi cu o echipă FC Botoşani care a câştigat trei puncte fără mare efort.

Prima repriză a fost una modestă, sub nivelul Ligii I. Juventus a arătat ca o echipă de Liga a II-a, fără nicio idee de joc şi care nu şi-a creat nicio ocazie de gol. De partea cealaltă, nici botoşănenii nu au făcut o primă repriză grozavă. Roman şi Moruţan au avut două oportunităţi de a deschide scorul în minutele 6 şi 12 dar nu au nimerit poarta. În minutul 30, botoşănenii au reuşit deschiderea scorului. Unguruşan a centrat, Buş a scăpat din marcaj şi a marcat ca la antrenament. La pauză, FC Botoşani conducea cu 1-0 şi se părea că va obţine a treia victorie în deplasare, în acest sezon.

Partea a doua a jocului este la fel de modestă. Botoşănenii erau mulţumiţi cu avantajul de un gol iar bucureştenii nu păreau capabili să arate ca o echipă de Liga I. Pe fondul unui joc la trecerea timpului al botoşănenilor, gazdelor au prin curaj. Măzărache a pătruns prinde fundaşii botoşăneni dar nu a reuşit să trimită pe poartă.

În minutul 75, Roman şi Moruţan scapă pe contraatac, acesta din urmă rămâne sngur cu portarul dar ratează incredibil. Două minute mai târziu, Moruţan îi pasează foarte bine lui Mihai Roman iar acesta îl învinge pe portarul gazdelor. Jucătorii formaţiei Juventus au ieşit la joc abia după ce au primit golul doi iar în minutul 87 Măzărache şi Ţîră au trimis în bară. Două minute mai târziu Roman putea face dubla dar nu reuşeşte. Partida se încheie cu victoria botoşănenilor care urcă pe locul doi în clasament.

JUVENTUS BUCUREŞTI: Stoian – Călinţaru, Wallace, Benga, Fl. Ştefan – M. Mihăescu – Al. Zaharia (73 Stoenac), Bărbulescu (61 Ţîră), Băjenaru, Dzalamidze (46 C. Petre) – Măzărache

Rezerve: Drăghia – Ţîră, Morariu, C. Petre, Carabela, Beţa, Stoenac

FC BOTOŞANI: Cobrea – Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat – Bordeianu (68 Rodriguez), Tincu – Roman, Moruţan, Buş (85 Chitoşcă) – D. Popa (53 Serediuc)

Rezerve: Pap – Ciaccheri, Dumitraş, Rodriguez, Chitoşcă, Oiadă, Serediuc

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad