Connect with us

Sport

Juventus – FC Botoşani 0-2. C. Şfaiţer: “Am jucat cu economie. Este o victorie de moral pentru meciul cu Iaşi”

Published

on

cornel sfaiter

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, consideră că victoria în faţa celor de la Juventus Bucureşti este una foarte importantă înaintea derby-ului Moldovei. În acelaşi timp, el s-a arătat dezamăgit că la un meci de Liga I nu au fost nici măcar 100 de spectatori.

“Am întâlnit o echipă modestă dar important este rezultatul. Juventus a încurcat pe Iaşi, puteau încurca pe Steaua şi cu siguranţă o mai încurce şi alte echipe. S-a văzut diferenţa. Puteam câştiga mai clar dar trebuia să fim mai agresivi, mai insistenţi. Noi am jucat cu economie. Este o victorie de moral pentru meciul cu Iaşi. De acum trebuie să ne gândim la meciul Poli Iaşi.

Când vezi un meci cu nici 100 de spectatori în tribune este o mare dezamăgire. Nici jucătorii nu au stare. La meciurile amicale din Turcia sau Austria erau mai mulţi spectatori decât au fost astăzi la Ploieşti. La amicalul cu Dinamo Kiev au fost vreo 300 de oameni care au asistat. Sunt echipe în Liga a III-a şi Liga a II-a care au suporteri. UTA joacă la Şiria cu 1500 de oameni. Nu putem progresa cu echipe care nu crează spectacol şi care nu au spectatori”, a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul botoşănean a remarcat jocul bun făcut de Olimpiu Moruţan dar regret că tânărul fotbalist nu a reuşit nici astăzi să marcheze.

“Îmi pare rău de Moruţan că nu a reuşit nici astăzi să marcheze. A făcut un joc bun, la golul doi a fost artist dar nu a reuşit să marcheze. Se vede că are calitate. Lui Moruţan îi trebuie un gol”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad