Connect with us

Sport

Problemele echipei FC Botoşani: Gafele portarilor şi ineficienţa atacanţilor. VEZI ce spune antrenorul Costel Enache

Published

on

fc botosani - chiajna (13)

FC Botoşani este pe locul doi într-un clasament al golurilor marcate, după CFR Cluj, dar niciunul din cele 14 goluri nu a fost marcat de Popa, Ciaccheri sau Kuku, atacanţii pe care îi are la dispoziţie antrenorul Costel Enache.

Tehnicianul botoşănean consideră că ineficienţa atacanţilor nu este o problemă în condiţiile în care aceştia respectă ceea ce le cere el înaintea meciurilor.

“Vârfurile noastre nu au marcat dar au creat. Avem combinaţii făcute cu ei, avem pase decisive, avem acţiuni în care Popa a dus mingea în faţa porţii pentru gol. Nu suntem o echipă care să ne bazăm pe un joc decisiv al atacantului. Atacantul face parte dintr-un joc colectiv care crează spaţii şi goluri. În logica mea, pasa de gol e echivalentul unui gol”, a spus Costel Enache.

Pe lângă ineficienţa atacanţilor, în ultimele două au mai apărut şi gafele portarilor. Cobrea a comis-o în meciul cu FC SB iar Pap în jocul cu Astra.

“La portari se vede imediat greşeala. Atacanţii greşesc infinit mai mult decât portarii. Nu putem arunca vina pe unul dintre jucători”, a completat antrenorul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad