Connect with us

stiri

Dorohoiul este încă o dată mai tare decât Botoşaniul la organizarea evenimentelor. VEZI ce trupă de top va concerta pe 1 octombrie

Published

on

zilele-dorohoiului-2016-7

De vreo câţiva ani, Primăria Dorohoi a luat faţa Primăriei Botoşani în ceea ce priveşte organizarea de evenimente artistice. În fiecare toamnă, la Dorohoi vine câte un artist de top din muzica românească sau câte o trupă care a fost în topurile internaţionale.

În perioada 8-10 septembrie, Primăria Botoşani a organizat September Fest, printre “artiştii de top” invitaţi să cânte numărându-se: Nineka, Adrian Enache, Randi, DJ Project şi Spitalul de Urgenţă. Dacă organizatorii September Fest nu au fost în stare să aducă nicio formaţie de top, în schimb, a reuşit Primăria Dorohoi care în perioada 29 septembrie – 1 octombrie va organiza zilele municipiului. Dorohoienii vor avea posibilitatea să vadă live trupa Zdob și Zdub, cea care a participat de două ori la Eurovision (locul 6 în 2005 şi locul 12 în 2011), care a fost în topurile internaţionale, care a concertat la peste 20 de mari festivaluri şi care are câteva albume care au avut mare succes.

Potrivit Dorohoi News, vineri 29 septembrie, va avea loc un spectacol folcloric susținut de Mihaela Gurău, Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor și Laura Lavric.

Sâmbătă 30 septembrie, va urca pe scenă Morris, Theo Rose și Lora. Duminică 1 octombrie, dorohoienii vor asculta recitalurile susținute de Flow Reena, Alex Velea și Zdob și Zdub.

Spectacolele vor avea loc pe Bulevardul Victoriei nr. 120 din Dorohoi, în spatele supermarketului Penny. Accesul se va face, ca de obicei, pe lângă Piscina Semiolimpică din spatele Sălii Polivalente, unde va fi amenajat şi un parc de distracţii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad