Connect with us

Sport

Costel Enache nu e îngrijorat după cele două înfrângeri consecutive: “Lucrurile nu trebuie să le luăm chiar în tragic”

Published

on

costel enache

FC Botoşani a suferit două înfrângeri consecutive în campionat dar a rămas în continuare pe loc de play-off. Antrenorul Costel Enache recunoaşte că jocul echipei a fost unul modest în partida cu Astra Giurgiu dar nu este îngrijorat.

“Încercăm să rămânem echilibraţi, nu suntem singura echipă care a călcat strâmb. Noi am făcut-o cu un adversar foarte bun, am avut şi noi un moment de lipsă de inspiraţie. Mă pun şi eu în rândul jucătorilor. Am avut o dorinţă foarte mare de a câştiga şi nu am gestionat foarte bine rezultatul de la pauză cu Astra. Cred că lucrurile nu trebuie să le luăm chiar în tragic. Important este să ieşim repede, să vedem care au fost greşelile, să le corectăm cât de rapid putem şi să încercăm să le evităm. Vom face altele cu siguranţă. Nu e o problemă de concentrare la nimeni din cadrul lotului. Am fost foarte mulţumit de antrenamente, foarte mulţumit de implicarea jucătorilor în antrenamentele de săptămâna trecută şi săptămâna asta. În fotbal se greşeşte”, a spus Costel Enache.

De la promovarea în Liga I, FC Botoşani a avut în fiecare toamnă, indiferent de antrenor, câte o perioadă în care nu reuşea să obţină victorii. În ultimele două etape, formaţia botoşăneană a înregistrat două înfrângeri dar antrenorul Costel Enache susţine că nu va face mari schimbări şi că are încredere în elevii săi.

“Eu nu pot să fac mai nimic în afară de lucrurile normale. Să ne vedem în continuare de modelul nostru de joc, de valorile pe care ne-am axat. Nu putem schimba lucrurile de la o săptămână la alta. Trebuie să avem continuitate. Nu putem schimba sistemul de joc, modelul de joc, metodele de pregătire, strategia. Am încredere foarte mare în jucători, văd ce fac jucătorii. Nu cred că trebuie să dăm în tragic”, a mai precizat Costel Enache.

Pentru FC Botoşani urmează patru meciuri cu adversari accesibili. Primul joc este în deplasare contra formaţiei Juventus Bucureşti, apoi urmează două meciuri pe teren propriu cu Poli Iaşi şi Viitorul iar în ultima etapă echipa lui Costel Enache se va deplasa la Mediaş.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad