Connect with us

Administratie

“Leorda în Sărbătoare”. Elevi premiaţi pe scena festivalului, cupluri sărbătorite, multă muzică şi voie bună GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

festivalul Leorda in sarbatoare (0)

Zi de sărbătoare astăzi în comuna Leorda din judeţul Botoşani. Primăria şi Consiliul Local au organizat a III-a ediţie a Festivalului Leorda în Sărbătoare, un eveniment care tinde să devină o tradiţie în această comună din judeţul Botoşani.

Startul manifestărilor s-a dat în jurul orei 13.00 când preoţii din comună au oficiat o scurtă slujbă pe scena amplasată în parcarea primăriei. Ulterior, pe scenă au fost invitaţi elevii unităţilor de învăţământ din comuna Leorda care avut cele mai bune rezultate în anul trecut şcolar. Primarul Ştefan Dulgheru le-a oferit câte un premiu, încercând astfel să-i motiveze pe cât mai mulţi copii să obţină medii mari şi să participle la concursuri judeţene şi chiar naţionale. Manifestările au continuat cu sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Anul acesta, cinci cupluri din comuna Leorda au urcat pe scenă şi au primit câte o diplomă de excelenţă şi câte un premiu din partea autorităţilor locale.

După festivităţile de premiere a început un spectacol de muzică populară, printre artiştii invitaţi numărându-se Grigore Gherman, Dan Doboş, Lucica Păltineanu, Laura Ştefănescu Potoroacă, Petronela Rusu, Elena Mândrescu, Constantin Petrescu, orchestra Rapsozii Botoşanilor şi formaţia Festiv.

Vremea bună i-a făcut pe mulţi locuitori ai comunei Leorda să vină la festivalul organizat de către primăriei, să asculte muzică şi să se distreze.

festivalul Leorda in sarbatoare (11)“Este a treia ediţie a festivalului. Am premiat un număr de 12 copii din comuna Leorda şi un număr de cinci cupluri care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsătorie. Avem copii cu rezultate foarte bune. Avem copii care au avut media 10 în ambele semestre, în anul şcolar trecut. Urmează un nou an şcolar şi ne-am gândit să-i stimulăm pe cei care au avut cele mai bune rezultate şi să devină o competiţie. Avem un spectacol în care am invitat Rapsozii Botoşanilor, formaţia Festiv şi mai mulţi interpreţi de muzică populară”, ne-a spus Ştefan Dulgheru, primarul comunei Leorda.

La finalul spectacolului, organizatorii au programat un bal al gospodarilor din comună.

Stefan Dulgheru primar Leorda festivalul Leorda in sarbatoare (2) festivalul Leorda in sarbatoare (3) festivalul Leorda in sarbatoare (4) festivalul Leorda in sarbatoare (5) festivalul Leorda in sarbatoare (6) festivalul Leorda in sarbatoare (7) festivalul Leorda in sarbatoare (8) festivalul Leorda in sarbatoare (9) festivalul Leorda in sarbatoare (10) festivalul Leorda in sarbatoare (11) festivalul Leorda in sarbatoare (12) festivalul Leorda in sarbatoare (13) festivalul Leorda in sarbatoare (14) festivalul Leorda in sarbatoare (15) festivalul Leorda in sarbatoare (16) festivalul Leorda in sarbatoare (17) festivalul Leorda in sarbatoare (18) festivalul Leorda in sarbatoare (19) festivalul Leorda in sarbatoare (20) festivalul Leorda in sarbatoare (21) festivalul Leorda in sarbatoare (22) festivalul Leorda in sarbatoare (23) festivalul Leorda in sarbatoare (24) festivalul Leorda in sarbatoare (26) festivalul Leorda in sarbatoare (27) festivalul Leorda in sarbatoare (28) festivalul Leorda in sarbatoare (29) festivalul Leorda in sarbatoare (30) festivalul Leorda in sarbatoare (31) festivalul Leorda in sarbatoare (32) festivalul Leorda in sarbatoare (33) festivalul Leorda in sarbatoare (34) festivalul Leorda in sarbatoare (35) festivalul Leorda in sarbatoare (36) festivalul Leorda in sarbatoare (37) festivalul Leorda in sarbatoare (38) festivalul Leorda in sarbatoare (39) festivalul Leorda in sarbatoare (40) festivalul Leorda in sarbatoare (41) festivalul Leorda in sarbatoare (42) festivalul Leorda in sarbatoare (43) festivalul Leorda in sarbatoare (44) festivalul Leorda in sarbatoare (45) festivalul Leorda in sarbatoare (46) festivalul Leorda in sarbatoare (47) festivalul Leorda in sarbatoare (48) festivalul Leorda in sarbatoare (49) festivalul Leorda in sarbatoare (50) festivalul Leorda in sarbatoare (51) festivalul Leorda in sarbatoare (52) festivalul Leorda in sarbatoare (53) festivalul Leorda in sarbatoare (54) festivalul Leorda in sarbatoare (55) festivalul Leorda in sarbatoare (56) festivalul Leorda in sarbatoare (57) festivalul Leorda in sarbatoare (58) festivalul Leorda in sarbatoare (59)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad