Connect with us

Sport

FC Botoşani – Astra 1-3. C. Enache: Înţeleg înfrângerea dar astăzi parcă am acceptat-o prea uşor. E un mic dezastru rezultatul de astăzi şi jocul

Published

on

costel enache

FC Botoşani a făcut cel mai slab meci din acest sezon, pierzând pe teren propriu în faţa formaţiei Astra. La finalul partidei, Costel Enache s-a arătat nemulţumit de jocul elevilor săi care nu au mai avut agresivitatea din debutul campionatului când reuşeau câteva rezultate foarte bune.

“Ne-am pierdut reprele, nu am mai fost echipa care avea un orizont. Ştiam bine care sunt punctele noastre forte şi valorile pe care ne axăm. În seara asta le-am pierdut. E clar că apar şi momente din astea. Rămâne să ştiu să gestionez acest moment. Am pierdut. Înţeleg înfrângerea dar astăzi parcă am acceptat-o prea uşor. Nu am mai avut aceeaşi tresărire de orgoliu ca în alte jocuri, aceeaşi dorinţă, agresivitate de joc. Un moment din ăsta lasă ceva urme. Trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum au fost, suntem obligaţi să învăţăm şi să le îndreptăm. Şansa noastră este că într-o săptămână putem corecta ce am greşit astăzi. E posibil ca şi discursul meu să fi fost unul care să nu fi prins. Am dat şi de un adversar puternic, bine organizat, foarte motivate. Pentru mine e un mic dezastru rezultatul de astăzi şi jocul. După cum ne-am prezentat astăzi, nu cred că puteam face mai mult”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad