Connect with us

Administratie

Fost vicepreşedinte CJ: De un an de zile, conducerea PSD a Consiliului Judeţean Botoşani plânge şi tot plânge. Nu văd nicio investiţie… Cea mai slabă conducere…

Published

on

Costica Macaleti (2)

Deputatul Cristian Achiţei, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, îl pune la zid pe Costică Macaleţi, actualul preşedinte CJ Botoşani. Achiţei îl acuză pe Macaleţi că nu face absolut nimic nici la drumuri, nici la instituţiile de cultură şi nici în spitale.

Costică Macaleţi conduce Consiliul Judeţean Botoşani de mai bine de un an de zile dar până la ora actuală nu are nicio realizare notabilă. Acest lucru a fost taxat de Cristian Achiţei, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

“De un an de zile, conducerea PSD a Consiliului Judeţean plânge şi tot plânge. Au avut cel mai mare buget al drumurilor judeţene din 1990 şi până acum. Tot acest mare buget s-a pulverizat în nişte mici plombări făcute pe drumul Flămânzi – Prăjeni. Ieri am venit pe acest drum să văd această mare realizare a acestei conduceri PSD a Consiliului Judeţean care în fiecare lună nu face altceva decât să distribuie salarii. Nu văd nicio investiţie nouă. La niciun drum judeţean nu se lucrează, toată lumea a unitat de modernizarea şi reabilitarea ambulatoriului de Spitalul Judeţean, la instituţiile de cultură nu se face nimic, reabilitarea bibliotecii stagnează. Singurul lucru care probabil se va termina va fi reabilitarea muzeului Ştefan Luchian de Ştefăneşti care a fost pornită de noi în 2016. Să cer demisia conducerii Consiliului Judeţean? Sau să stea acolo încă trei ani şi să tot aştepte… Alte judeţe semnează contracte, 70 de milioane, cum au semnat cei de la Iaşi cu Suceava. Noi să plângem în pumni, o să mai aşteptăm un an, aşteptăm doi. Avem de a face cu cea mai slabă conducere executivă la nivelul Consiliului Judeţean Botoşani”, a declarat Cristian ACHIŢEI.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad