Connect with us

Administratie

A III-a ediţie a festivalului “Leorda în Sărbătoare” se organizează vineri 8 septembrie

Published

on

afis leorda

Primăria şi Consiliul Local Leorda vor organiza vineri, 8 septembrie, a treia ediţie a Festivalului Leorda în Sărbătoare. Evenimentul se va desfăşura în parcarea primăriei, începând cu ora 13.00.

Organizatorii au pregătit un spectacol de muzică populară în care vor cânta Orchestra Rapsozii Botoşanilor, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu şi Laura Ştefănescu Potoroacă. De asemenea, vor fi premiate cinci cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie după care vor fi recompensaţi elevii cu cele mai bune rezultate în precedentul an şcolar.

“Primăria comunei Leorda, împreună cu Consiliul Local, organizează pe data de 8 septembrie, începând cu ora 13.00, a treia ediţie a festivalului “Leorda în sărbătoare”. Vom avea invitaţi Orchestra Rapsozii Botoşanilor cu Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Laura Ştefănescu Potoroacă. De asemenea, îi mai avem pe Dan Doboş, Lucica Păltineanu, Nicolae Vieru, Grigore Gherman şi formaţia Festiv. Evenimentul se va organiza în parcarea din curtea primărie. Sperăm ca vremea să fie bună şi să avem un număr cât mai mare de oameni”, ne-a spus Ştefan Dulgheru, primarul comunei Leorda.

Evenimentul se va încheia cu Balul gospodarilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad