Connect with us

Administratie

Nova Apaserv a trecut la debranşarea datornicilor GALERIE FOTO

Published

on

debransari nova apaserv (4)

Unii botoşăneni consumă apă de peste cinci ani şi nu au plătit nicio factură. Deşi au primit somaţii peste somaţii, au fost chemaţi pentru a-şi achita datoriile şi apoi acţionaţi în judecată, ei au refuzat să plătească apa consumată.

Şefii Nova Apaserv s-au decis în sfârşit să ia măsuri cu cei care consumă apă şi refuză să o plătească. După ani buni în care aceşti datornici au fost toleraţi, în sfârşit ei vor rămâne fără apă. Unii nu au au mai plătit o factură de cinci ani dar în schimb au beneficiat de apă în vilele în care locuiesc. În această dimineaţă, o echipă a Nova Apaserv a început debranşarea celor cu datorii mari. S-a început cu o vilă de pe strada Pod de Piatră.

„Aşa cum am anunţat la începutul lunii, am demarat o campanie de debranşări. S-au emis în ultimele trei săptămâni un număr de 771 de somaţii. În proporţie de 70% clienţii au plătit, fiind încasate în jur de 3,5 miliarde de lei vechi. A rămas un număr de clienţi care nu au înţeles să achite şi aceşti clienţi vor fi debranşaţi începând de astăzi. Sunt 15 clienţi care vor fi debranşaţi. Aceşti clienţi au debite între 2000 şi 55.000 lei. Sunt de la 20 la 55 de facturi neachitate. Numărul de somaţii şi de acţiuni întreprinse împotriva acestor clienţi este impresionat. Există dosare în instanţă. Este foarte greu de debranşat din punct de vedere tehnic. Discutăm doar de clienţi de la case. Marea majoritate au contorul în interiorul proprietăţii sau mai sunt branşaţi şi alţi clienţi. Trebuie să găsim soluţii de rebranşare pentru a nu lăsa fără apă clienţii care şi-au achitat facturile. După ce vor fi debranşaţi cei cu datorii, vor fi schimbate şi branşamentele, în afara proprietăţii. Cei care nu ne primesc pe proprietate, îi debranşăm din stradă”, a spus Cristian Romanovschi, şeful serciviciului comercial al Nova Apaserv.

Cei care vor fi debranşaţi şi vor dori să beneficieze din nou de apă, trebuie să achite debitul integral plus o parte din cheltuielile de debranşare. Problema rămâne la consumatorii care locuiesc în blocurile din municipiul Botoşani. Aceştia nu permit angajaţilor Nova Apaserv să intre în apartamente pentru a face debranşările.

debransari nova apaserv (1) debransari nova apaserv (2) debransari nova apaserv (3) debransari nova apaserv (4) debransari nova apaserv (5) debransari nova apaserv (6) debransari nova apaserv (7) debransari nova apaserv (8) debransari nova apaserv (9) debransari nova apaserv (10) debransari nova apaserv (11) debransari nova apaserv (12)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad