Connect with us

Sport

Andrei Dumitraş a semnat pe doi ani cu FC Botoşani: “Am şansa să joc acasă”

Published

on

andrei dumitras (1)

Andrei Dumitraş, fostul jucător al echipelor Ceahlăul, Steaua, CSU Craiova şi Viitorul, a semnat pe doi ani cu FC Botoşani. Născut la Pomîrla, Andrei Dumitraş nu a jucat niciun minut pentru FC Botoşani până acum deşi a mai fost dorit de către oficialii clubului.

La finalul sezonului trecut, Andrei Dumitraş a negociat cu FC Botoşani şi a fost foarte aproape de a semna contractul dar între timp a apărut oferta de la Viitorul şi a ales să meargă la echipa lui Hagi care urma să joace în cupele europene. A jucat puţin, Viitorul a părăsit repede cupele europene iar Hagi a decis să renunţe la jucătorii experimentaţi. Andrei Dumitraş a primit o nouă ofertă de la FC Botoşani iar de această dată a semnat imediat contractul şi s-a prezentat la antrenamente. El a fost dorit insistent de antrenorul Costel Enache. Cei doi au mai lucrat la Ceahlăul unde Andrei Dumitraş era căpitanul echipei.

andrei dumitras (2)“Este un sentiment plăcut. Tot timpul am avut amintiri frumoase de aici. Acum am şansa să joc acasă şi sper să o fac cât mai bine. Îmi doresc să mă antrenez cât mai bine, să reintru în formă, au o echipă foarte bună, un grup unit şi sper să-i ajut cât de mult pot. Mă bucur să lucrez din nou cu Costel Enache. Cât a fost el antrenor la Ceahlăul, echipa a avut rezultate bune şi eu am avut rezultate bune. Sper să nu dezamăgesc şi să fac o figură frumoasă. Am semnat pe doi ani dar sper să fie mai mulţi”, a spus Andrei Dumitraş.

Andrei Dumitraş este un jucător care poate evolua pe mai multe posturi începând de la fundaş dreapta, fundaş central, fundaş stânga şi mijlocaş.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad