Connect with us

Administratie

2-3 septembrie: Zilele oraşului Ştefăneşti. Spectacole, cupluri premiate şi înfrăţire cu o localitate din Republica Moldova

Published

on

ripiceni, ziua comunei (11)

La sfârşitul acestei săptămâni va fi sărbătoare în oraşul Ştefăneşti din judeţul Botoşani. Primăria şi Consiliul Local vor organiza zilele oraşului. Deşi bugetul alocat evenimentului a fost unul foarte mic în acest an, organizatorii vor aduce mulţi artişti de muzică popular şi nu numai.

Sâmbătă, spectacolul va începe la ora 18.00 iar printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Ioana Ignat şi Celia. Seara se va încheia cu espuma party. Duminică, spectacolul va debuta la ora 15.00 iar printre artiştii care vor fi prezenţi se numără Marius Zgâianu, Constantin Petrescu, Elena Mândrescu, Valentina Tipa Lulciuc, Carmen Cornaci, Ciro de Luca şi Los Anonimos.

De asemenea, duminică la prânz va avea loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie după care va avea loc o întâlnire cu o delegaţie din Republica Moldova.

“Zilele oraşului Ştefăneşti le organizăm pe 2 şi 3 septembrie. Pe data de 2 septembrie, programul începe la ora 18.00 şi se va încheia la miezul nopţii. Pe 3 septembrie începem la ora 15.00. Ziua de sâmbătă va fi destinată în special tinerilor. Tot duminică vom avea premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. De asemenea, avem semnarea protocolului de înfrăţirea cu Cornova din Republica Moldova”, ne-a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad