Connect with us

Evenimente

Una dintre victimele tâlharilor care au terorizat Botoşaniul, a decedat

Published

on

politie-suspecti-talharie-la-tribunal-5

În zilele de 14 şi 15 decembrie 2016, trei tâlhari din Dorohoi au creat panică în municipiul Botoşani. În doar două zile, cei trei indivizi au tâlhărit cinci femei pe raza municipiului Botoşani iar pe unele le-au bătut cu bestialitate. Una dintre victime a încetat ieri din viaţă, după aproximativ opt luni de suferinţă.

Este vorba de Elisabeta Grunn, o femeie în vârstă de 73 de ani, prima victimă a tâlharilor din Dorohoi. Ea a fost atacată pe data de 14 decembrie, în jurul orei 17.30 în faţa unei case din municipiul Botoşani. După bătaia încasată, femeia a fost internată în spital unde a primit îngrijiri medicale o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, starea de sănătate s-a deteriorat iar în cursul zilei de ieri a încetat din viaţă.

Dragoş Petronel  Moroşanu, Cătălin Constantin Aniţă şi Ionuţ Mircea Iasciuc, toţi din Dorohoi, au creat panică în municipiul Botoşani, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut. În zilele de 14 şi 15 decembrie, cei trei indivizi au tâlhărit şi bătut cinci femei cu vârsta cuprinsă între 40 şi 89 de ani. Pe data de 16 decembrie, poliţiştii botoşăneni au capturat primul tâlhar după care au urmat ceilalţi doi care se aflau în Suceava. Au fost arestaţi iar între timp au fost trimişi în judecată. Cei trei tâlhari sunt în continuare în arest.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad