Connect with us

stiri

Se încheie sezonul la Marea Nordului. Week-end-ul următor va fi ultimul: “Pregătim multe surprize”

Published

on

marea nordului

În week-end-ul viitor se încheie sezonul la Marea Nordului. Proprietarii plajei de la Stânca au anunţat că este ultimul week-end din 2017 în care vor mai fi evenimente artistice şi comerciale. Ei promit că activitatea va fi reluată la începutul sezonului 2017.

pansela merticariu„Ne apropiem de finalul estival al acestui an, primul an in care am încercat imposibilul … majoritatea oamenilor care au vizitat locul, au fost incantați și asta m-a bucurat enorm de mult. Pentru mine aceasta vara a însemnat MUNCA , pe lângă celelalte activități care le am in subordine și nu sunt deloc ușoare sau putine, am lucrat in paralel si m-am ocupat trup și suflet de buna desfășurare a tuturor evenimentelor ce sau desfășurat pe Plaja Vama, noua plaja moldoveneasca, care sper ca in câțiva ani sa atragă mulți turiști in special pentru dezvoltarea economică a județului. Nu a fost deloc ușor pentru mine dar nu m-am lăsat intimidata de nimic. Treaba merge înainte … Weekend-ul următor va fi ultimul din acest sezon, in care se vor desfășura evenimente artistice, va pregătim multe surprize“, a fost mesajul Panselei Merticariu, cea care a investit în amenajarea plajei de la Stânca.

Anul acesta, au existat mai multe discuţii cu privire la legalitatea plajei de la Stânca şi au fost foarte multe controale din partea instituţiilor statului. Ba chiar s-a vehiculat că au existat oameni cu funcţii importante în statul român care ar fi vrut închiderea acestei plaje deoarece ar fi avut ei anumite interese.

Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, spune că aşteaptă de la proprietarii plajei să obţină toate avizele necesare până în primăvara anului viitor, pentru a nu mai exista probleme. De asemenea, edilul a afirmat că Primăria Ştefăneşti poate intra într-un parteneriat dacă se va dori acest lucru.

primaria-stefanesti-florin-butura-1“Sezonul este pe final şi probabil va închide activitatea iar până în primăvara anului viitor are timp să obţină toate avizele de la instituţiile statului. Dacă nu vor avea piedici, pot realiza o zonă de agrement, inclusiv cu partea de apă. Ei trebuie să solicite toate documentele, să aştepte avizele. Nu înseamnă că dacă au făcut solicitare, documentul este deja aprobat. Dacă vor solicita un acord de parteneriat cu primăria Ştefăneşti, vom încerca să-i ajutăm. Asta însemnă ca şi comunitatea să aibă ceva de câştigat. Interesul nostru este să se dezvolte zona”, ne-a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

Sursa foto: https://www.facebook.com/pansela.merticariu?fref=ts

marea nordului2 marea nordului1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad