Connect with us

Sport

GOLOFCA ar putea reveni la Botoşani. VEZI ce ofertă a făcut Valeriu Iftime

Published

on

golofca

FC Botoşani este pe cale să-l readucă pe Cătălin Golofca. Gigi Becali, patronul FC SB, a dat ordin ca Golofca, Larie şi Ovidiu Popescu să dispară din primul 11 şi deja se pregăteşte îndepărtarea lor din lotul formaţiei bucureştene.

Cătălin Golofca a fost vândut de FC Botoşani, în urmă cu aproximativ o lună, la FC SB. Becali a plătit 400.000 de euro plus mijlocaşul Sebastian Chitoşcă. Golofca nu a impresionat în tricoul roş-albaştrilor iar în meciul de ieri seară contra FC Botoşani, a fost schimbat în minutul 40. Ulterior, Gigi Becali a declarat: “E vorba de trei jucători care n-o să fie la noi titulari: Golofca, Ovidiu Popescu şi cu fundasul central, Larie. Pe Golofca l-am scos aseară din concurenţa cu Tănase. N-are cum să-l scoată din echipă pe Tănase. Pentru Golofca… îi mai dau 100.000 de euro lui Iftime şi îl dau înapoi la Botoşani. Glumesc, vă daţi seama, dar nu poate să fie titular în faţa lui Tănase”.

Oficialii botoşăneni spun că îl aşteată pe Golofca înapoi şi cu siguranţă îl vor vinde pe o sumă mult mai mare.

„Să-l trimită înapoi pe Golofca. Îl aştept cu plăcere. Depinde în ce condiţii îl dă. Eu nu îl cumpăr pe Golofca. Ca să îşi recupereze Steaua cei 400.000 de euro, Golofca trebuie să joace la Botoşani şi să îl putem vinde. Dacă îl ţin acolo pe dreapta şi se ceartă cu el, nu au făcut nimic. Vine înapoi, joacă, îl vindem cu un milion şi Steaua îşi ia 400.000“, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad