Connect with us

Administratie

Comuna Manoleasa se transformă într-un şantier. Încep investiţii de 7,5 milioane de euro

Published

on

primaria manoleasa

În următorii doi-trei ani, comuna Manoleasa se va transforma într-un şantier, urmând să se investească 7,5 milioane de euro în modernizarea tuturor şcolilor şi grădiniţelor şi în reţeaua de apă şi canalizare.

În perioada imediat următoare vor demara lucrările la toate cele nouă unităţi de învăţământ care vor îndeplini condiţiile pentru autorizare. Cea mai importantă investiţie va fi în apă şi canalizare. Contractul de finanţare urmează a fi semnat în această toamnă iar autorităţile locale speră ca din 2018 să înceapă efectiv lucrările.

cristinel-arosculesei-primar-manoleasa“Comuna se va transforma într-un şantier. Avem nouă şcoli în reabilitare. Valoarea lucrărilor pentru reabilitarea şcolilor este de 2,5 milioane de euro iar în maxim o săptămână începem reabilitarea lor. Mai avem o investiţie de aproximativ 5 milioane de euro pentru apă-canalizare. Vom avea apă şi reţea de canalizare în toate satele comunei. Urmează să depunem documentaţia, semnăm contractul şi sperăm ca în 2018 să începem lucrările”, ne-a spus Cristinel Aroşculesei, primarul comunei Manoleasa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad