Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoşani 2-0. Valeriu Iftime: “Ne-au bătut dintr-o execuţie excepţională a lui Budescu şi o greşeală a lui Cobrea”

Published

on

valeriu iftime

Indiferent cine este antrenor, FC Botoşani are un complex când joacă împotriva formaţiei FC SB sau Steaua. Nici meciul din această seară nu a făcut excepţie. Elevii lui Costel Enache nu au mai avut atitudinea şi curajul din meciurile precedente cât au întâlnit pe Dinamo, CFR Cluj sau Craiova.

Cu toate că FC Botoşani a pierdut cu 2-0, Valeriu Iftime nu este dezamăgit şi consideră că se putea obţine un rezultat pozitiv dacă ar fi existat şi puţin noroc.

“În astfel de meciuri trebuie să ai şi un pic de noroc. Am avut nişte ocazii, nu ne-au dominat sută la sută, deliberat am lăsat terenul… Ne-au bătut dintr-o execuţie excepţională a lui Budescu şi o greşeală a lui Cobrea. În rest, nu au mai avut ocazii până în finalul meciului. Noi am avut câteva şuturi ale lui Buş şi Roman care putea fi gol. Este cel mai bun meci pe care l-am făcut noi în deplasare cu FC SB, chiar dacă sezonul trecut am scos un punct. Trebuie să ai noroc cu echipele astea dar nu Steaua este adversarul nostru de bază. Avem trei meciuri acasă până la finalul turului şi dacă luăm nouă puncte, suntem unde trebuie. Nu mai vorbesc de meciurile cu Juventus şi Gaz Metan din deplasare. Sunt echipe accesibile şi nu mai megem cu frică la ele. Eu zic că avem o echipă bună şi trebuie să credem în ea. E o frustrare astăzi pentru că se putea mai mult”, a spus Valeriu Iftime.

În partida cu FC SB, Enache a început cu argentinianul Ciaccheri în locul lui Popa. Evoluaţia argentinianului a fost în nota echipei şi a arătat că nu este mai slab decât Daniel Popa, jucător împrumutat de la Dinamo.

“Ciaccheri e bun. Într-un meci în deplasare cu Steaua, nu poţi să-ţi arăţi calităţile. A avut două-trei ocazii, nişte recuperări, şutul la poartă. Nu este sub nivelul lui Daniel Popa şi trebuie jucat cu el pentru că e al nostru”, a mai spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad