Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoşani 2-0. Gigi Becali: „I-am surclasat, mingea a stat doar la noi“

Published

on

gigi-becali foto prosport

Gigi Becali a uitat de eşecul din meciul cu Sporting şi de ratarea calificării în Liga Campionilor. Victoria FC SB-ului cu 2-0 în faţa Botoşaniului l-a făcut pe Becali din nou euforic şi se gândeşte să mai facă şi alte transferuri.

“Ce frumos şi uşor e fotbalul când ai fotbalişti în teren! Şi ţineţi cont că erau trei care n-o să fie titulari. Vom mai avea încă trei fotbalişti în teren, în afară de ce am început. Azi era un test, să văd ce jucăm cu echipa de pe locul trei, echipa pe care am văzut-o că jucăm fotbal. I-am surclasat, mingea a stat doar la noi, am dominat adversarul. E 2-0 pentru tine şi adversarul nu poate să ia mingea, că nu poate. Avem timp să-l vedem pe Coman, îmi pare rău că nu l-am văzut pe Man de la început. E fotbalist. Mare fotbalist!
Nu am ce să vorbesc despre ceilalţi, dar e îmbucurător că o echipă cu care ne vom bate poate să ia patru de la Timişoara. Vom vedea în meciurile directe.
Când sunt încântat şi văd echipa, am mult curaj să iau şi alţi jucători. E posibil orice (n. red – întrebat despre Băluţă), pentru că mă încântă echipa”, a spus Becali, scrie ProSport.ro

Sursa foto: ProSport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad