Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoşani: Ed. Pap: „Mergem să ne jucăm şansa”

Published

on

eduard pap, marian tarsa

După eşecul cu 5-1 în faţa formaţiei Sporting, FC SB va întâlni duminică seară, pe Arena Naţională, pe FC Botoşani, surpriza începutului de campionat. Jucătorii botoşăneni spun că va fi cel mai dificil meci din acest sezon şi se aşteaptă ca Nicolae Dică să trimită în teren cel mai bun 11 pe care îl are.

„Este o partidă grea. Va fi cel mai greu meci de până acum, din acest început de campionat. Ei vin după o perioadă destul de bună, chiar dacă s-a întâmplat acest eşec cu Sporting. Eu cred că şi-au atins obiectivul, accederea în grupele Europa League. Noi mergem să ne jucăm şansa chiar dacă pornim cu şansa a doua. În fotbal se poate întâmpla orice şi putem bate pe oricine. Sunt sigur că vor aborda altfel meciul şi nu ne vor lua ca pe o echipă care se bate la retrogradare. Cred că vor aborda meciul cu prima echipă, au jucători de calitate care pot face diferenţa în orice moment. La noi, diferenţa o face grupul. S-a făcut o muncă colectivă foarte bună. N-am debutat încă dar eu mă pregătesc în fiecare zi sută la sută şi când mister va apela la mine voi apt. La portar, când intri, trebuie să ţii cât mai mult de tricoul de titular”, a declarat Eduard Pap.

Dacă Eduard Pap are şanse mici să joace contra FC SB, Marian Târşa, mijlocaşul de 19 ani adus de la Poli Iaşi, îşi va face debutul. Accidentare lui Fulop şi suspendarea lui Moruţan îl obligă pe antrenorul Costel Enache să îl titularizeze pe Marian Târşa.

„Am emoţii pentru că a trecut aproape un an de când nu am mai jucat un meci oficial în Liga 1. A fost un an complicat pentru mine, o accidentare dură dar în acelaşi timp mă bucur de încrederea antrenorului, de încrederea jucătorilor, sper să intru şi să fac o treabă bună. Acum mă simt foarte bine. La început a fost greu dar pe parcurs m-am acomodat şi mi-am revenit atât fizic cât şi psihic. FC SB are jucători de calitate dar nu trebuie să ne temem. Noi trebuie să ne facem treaba când intrăm pe teren”, a spus Marian Târşa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad