Connect with us

Sport

FC SB – FC Botoşani. C. Enache: „Nu putem spune că mergem la Steaua să câştigăm”

Published

on

costel enache

Oficialii FC Botoşani nu pleacă prea optimişti la Bucureşti, pentru partida cu FC SB de duminică seara. Antrenorul Costel Enache speră ca elevii săi să reuşească un joc foarte bun şi să obţină un punct pe terenul formaţiei care a jucat în play-off-ul Ligii Campionilor.

„Ne aşteptăm la un joc extrem de greu, ne pregătim pentru asta. Trebuie să recunoaştem valoarea, au un lot echilibrat, cu multă calitate şi ne aşteaptă un joc greu. Trebuie să fim realişti. Nu putem spune că mergem la Steaua să câştigăm. Încercăm să facem lucrurile aşa cum l-am făcut până în acest moment, cu seriozitate, cu multă ambiţie, concentrare şi dacă vom reuşi, probabil că vom obţine şi un rezultat bun. Rezultatul trebuie să vină în urma unor lucruri pe care le gestionăm noi. Antrenamente bune, atitudine, disciplină”, a spus Costel Enache.

Întrebat dacă ar fi o surpriză ca FC Botoşani să se impună în faţa FC SB-ului, Costel Enache a răspuns:

„Ar fi o surpriză. Trebuie să ţinem cont de statutul celor două echipe. Nu cred că ar spune cineva că e o normalitate ca FC Botoşani să câştige la FC SB. Ar fi o surpriză. Pentru noi una plăcută. Noi încercăm să facem ce putem mai bine, să facem un joc consistent, frumos, să obţinem rezultate”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad